Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Britt Dekker wordt keihard aangepakt


In de media podcast van het AD wordt Britt Dekker met de grond gelijk gemaakt door televisierecensente Angela de Jong en een collega van haar genaamd Marcus den Blanken.

Vooral de presentatie klus die Britt afgelopen maandag had voor de tv-actie waar geld werd opgehaald blijkt niet in de smaak te vallen.

Ze zeggen er het volgende over:

Marcus:

“Nou, mag ik even? Ik word wel een beetje moe van Britt Dekker. Nu had ze ook weer dat opmerkingetje van: ‘9 miljoen! Dat is een leuke voor Sywert!’”

“Al die zogenaamd grappige opmerkingen van Britt heb ik al duizend keer op Twitter voorbij zien komen. Het is precies zeggen wat de mensen willen horen. Het is zó nep allemaal. Ik word er echt een beetje moe van.”

Angela:

“Was je niet altijd een enorme Britt-fan?”

Marcus:

“Ik vond het in het begin leuk, maar inmiddels… Ik kan het gewoon uittekenen wanneer ze wat gaat zeggen. Het is niet eens meer…”

Angela:

“Ik ben er ook inmiddels achter dat ze niet zo authentiek is als ze vaak doet.”

Marcus:

“Nee, het is volledig niet authentiek. Het is nep.”

Angela:

“Ja, dat heb ik al een paar jaar geleden geschreven.”

Marcus:

“Daar sluit ik me dan bij aan.”

Eerder liet Marc-Marie Huijbregts ook al weten geen fan van Britt te zijn. Volgens Marc-Marie is namelijk heel naar en arrogant als de camera’s uit staan. En ook kwamen er klachten binnen van kinderen en ouders die deelname aan het programma Zapp Sport dat Britt Dekker samen presenteert met Ron Boszhard. Die geven aan dat Britt helemaal niet zo aardig en sympathiek is zoals ze op tv laat overkomen. Wellicht is het bn’er zijn Britt helemaal naar haar bol gestegen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

SBS NEP is de fake zender. Britt, shownieuws, Meilanders etc is gebaseerd op leugens.
Maar ja ,massa is kassa publiek slikt het.

Ik ben ook geen fan van angela…boeiend

Volgens mij zijn in de ogen van mw A. De Jong alle BN ers inmiddels slecht

Wat een gezeur allemaal laten ze naar zichzelf kijken vooral angela. Ze heeft over iedereen wat behalve over zich zelf. Ben ook niet van iedereen fan.

Jullie missen de essentie: die knul heeft miljoenen gestolen en zolang hij die niet teruggeeft moet elke gelegenheid aangegrepen worden om m hieraan te herinneren. Chapeau voor Britt ! Ze had ook de Nederslandse Staat nog even kunnen kapitelen die te beroerd is om dat geld terug te eisen.

Of die Angela zo best is..daar zit al helemaal niemand op te wachten..

Laat je niet gek maken Brit, voor een hoop mensen ben jij toppie, je heb al zo weinig echte presentatoren meeste zijn azijn zeikkers.