Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Britt Dekker is naar en arrogant persoonBritt Dekker kennen we allemaal als een vrolijke meid die er van alles uitfloept als ze voor de camera verschijnt. Zo vertelde Britt bijvoorbeeld dat een deelnemer van het programma Expeditie Robinson een cameraman bevredigd zou hebben in ruil voor een chocoladereep. Ook deelde Britt eerder dat veel van haar collega’s echt walgelijke mensen zijn als de camera uitstaat en ze vaak allemaal aan de coke zitten.

Maar nu komen er verhalen naar buiten dat Britt zelf ook een naar en arrogant persoon is als de camera’s uitstaan. De klachten komen onder meer van kinderen en ouders die deelname aan het programma Zapp Sport dat Britt Dekker samen presenteert met Ron Boszhard.

Maar wat zeggen deze deelnemers nou precies over Britt Dekker. Die geven aan dat Britt helemaal niet zo aardig en sympathiek is zoals ze op tv laat overkomen! Ze zou namelijk tussen de opnames door helemaal geen contact maken met de kinderen die meedoen en enkel chagrijnig op haar telefoon zitten.

De deelnemers zeggen er het volgende over:

 “Als de camera’s aangaan kan Britt opeens wel weer ratelen zoals ze op tv ook altijd doet.”

“Dit klopt. Mijn zusje heb hier aan meegedaan en ze was vrij arrogant tegen die kinderen.”

“Dit is echt zo. Ik spreek uit ervaring. Ze was de hele tijd met andere dingen bezig en is gewoon niet lief voor de kinderen. Ik was zelfs ZO boos dat ik niet meer mee wou doen omdat ze niet aardig was. Ik deed mee met de opnamen van basisschool De Appel.”

  1. johan kokkedee

    Britt dekker is NIET NAAR EN ARROGANT ZE ZALLEN HUNNIE EIGEN BEDOELEN IK VIND DAT ZE BRITT DEKKER MET RUST MOETEN LATTEN IK VIND BRITT DEKKER HEEL GOED EN LIEF EN ALS ZE BRITT DEKKER UIT GAAN SCHELDEN DAN KRIJGEN ZE MET MIJ TE MAKEN ZE LATTEN HAAR MET RUST ZE MOETEN EERST NAAR ZE EIGEN KIJKEN EN DAN PAS NAAR IEMAND ANDERS

  2. sjoukje van s.

    Deze vrouw speelt een typetje voor de buhne.
    vertrouw dit soort nooit.
    vraag je eens af hoe het kan dat zij zoveel airplay krijgt en presentatieklussen, waar ze overigens tergend slecht in is, want deze vrouw heeft nul talent behalve dan voor het spelen van een typetje.

Geef een reactie