Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato vreet zich een ongeluk door angst en stress


Marco-Borsato

In een tijd waarin Marco Borsato onder een donkere wolk leeft door beschuldigingen van misbruik lijkt de zanger zichtbaar aangedaan en fysiek veranderd. Recentelijk verschenen paparazzifoto’s tonen een Marco met een opvallend grotere buik, een beeld dat Yvonne Coldeweijer in haar podcast ‘De Juice Show’ toeschrijft aan intense angst en stress.

Yvonne vergelijkt Marco’s reactie met die van Danny de Munk die fel en met vuur zijn onschuld verdedigde. Marco daarentegen heeft zijn onschuld nooit met zoveel overtuiging verklaard. “Het gebrek aan een sterke ontkenning maakt het voor mij ongeloofwaardig,” merkt Yvonne op. “Als je echt niets te verbergen hebt, dan vecht je met hand en tand om je naam te zuiveren.”

Volgens Yvonne is de afwezigheid van Marco in de media en het publieke domein een teken aan de wand. “Als de beschuldigingen vals waren, zou hij op de barricades staan. Zijn stilte spreekt boekdelen.”

De opmerkelijke gewichtstoename van Borsato wijt Yvonne aan wat zij beschrijft als ‘doodsangst’. “Stress eten is een duidelijk teken dat hij zich enorm zorgen maakt over de mogelijke gevolgen van de aantijgingen,” zegt ze. “Marco weet wat er speelt en wat er mogelijk nog naar buiten komt. Dat zorgt voor enorme spanning.”

Yvonne spreekt ook haar ongemak uit over foto’s van Marco en Ali B, waarop zij te intiem zouden zijn met jonge deelnemers van The Voice Kids. “Elke foto geeft mij een oncomfortabel gevoel. Het komt te dichtbij, het voelt verkeerd,” legt Yvonne uit. Ze noemt Marco’s gedrag ronduit ‘pervert’ en maakt zich zorgen over zijn omgang met jonge talenten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Precies hij weet wat hem te wachten staat & ook zijn kids en ex zullen em dan ws volledig uitkotsen.
Een pa als pedo is te walgelijk.

Vieze dikke pad. Nu vinden de vrouwtjes je niet meer zo aantrekkelijk.
Lastig voor zijn hoge libido.

Al weer