Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis pronkt met zijn nieuwe jacht ondanks financiële problemen


Peter-Gillis

Terwijl zijn vakantieparken misschien niet de beste tijden doormaken laat Peter Gillis zien dat luxe en extravagantie nog steeds aan de orde van de dag zijn in zijn leven. Samen met zijn vriendin Wendy van Hout die geen moment ongedocumenteerd voorbij laat gaan paradeert de magnaat door de Verenigde Arabische Emiraten.

Recentelijk deelde Wendy op Instagram een blik op hun nieuwste aanwinst: een glanzende nieuwe sloep. Dit terwijl de roddels over de financiële instabiliteit van zijn imperium de ronde doen. “Mooie boot heb je gekocht schat. Goed gedaan,” complimenteerde Wendy hem in een filmpje terwijl ze samen op het dek van hun kersverse aankoop stonden.

Het duo dat nooit verlegen zit om een beetje pronken, heeft ook de straten van Dubai onveilig gemaakt in een gehuurde Rolls-Royce. Wendy, met een Dior-tas op schoot hing uit het raam terwijl een Arabische chauffeur hen rondreed. Op Instagram reageerde Peter met “Topper,” en een vriendin van Wendy voegde toe: “Lekker genieten meis en laat dat zure volk hun eigen zegeningen tellen! Afgunst bah! De wereld zit er vol van!!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ziek stel die twee, geef ze toch geen aandacht, want dat het enige waar ze voor leven. Vooral die achterlijke muts die nu een lekker leven leidt van zijn centen.

Wat zijn veel mensen toch verschrikkelijk jaloers. Hij doet het allemaal van zijn eigen geld dus laat hem lekker opscheppen. Hij is er trots op wat hij opgebouwd heeft, laat hem. Als je hem of zijn familie niet wil zien; ER ZIT EEN KNOP OP DIE T.V. en je hoeft het niet te lezen. Leven en laten leven, wees niet zo jaloers !!!!!

Dit heeft niks te maken met jaloezie!!! Wel met het feit dat hij de mensen die hebben betaald voor hun vakantie of staplaatsen hun geld niet terug wil geven nu alles dicht is. Eigen geld.., nee dus!!! En nee ik kijk niet naar de serie op tv ik zie de familie zo vaak genoeg en ben blij dat ze naar België verkassen .
Ik zou mijn portemonnee zeker niet willen ruilen met die van hem want dan had ik er een onoverkomelijke schuldenlast bij.
Iedereen heeft recht op een eigen mening en dit was die van mij en voor de rest… hopelijk krijgers de mensen hun geld terug en hebben ze over een paar maanden onderdak, dat is het belangrijkste!!!

Een jacht huren in Dubai is vlug gedaald het is zeker niet zijn eigendom!!!

Geloof ook niet dat het van hem is allemaal voor massa is kassa wordt continu gefilmd voorop tv want op zijn parken ben je zo uitgefilmd

Klopt Jan en al helemaal nu in Nederland bijna alles dicht is.
Heel vreemd dat ze het programma nog steeds uitzenden 🤔

Dat Vette VAR KEN komt aan de beurt KARMA VIND IEDEREEN.

Jaloers??
Over het feit dat hij om meerdere zaken terecht staat in een mediacircus?
Dat hij 8 vakantieparken heeft af moeten geven?
Dat hij een obesitas is die ontzettend narcistisch over zichzelf praat in de derde persoon?
Dat 2 van zijn kinderen ook met gewichtsproblemen zitten?
Dat hij een golddigger 2.0 aan de haak heeft geslagen?
Dat hij “zijn” gasten volkomen heeft uitgemolken?
Dat hij zijn personeel dusdanig heeft afgemat (zonder te betalen) dat hij waarschijnlijk niet eens meer aan Nederlands sprekende arbeidskrachten kan komen??

Laat me niet lachen!! Niemand is nu nog jaloers op uw grote held. Steeds meer mensen beginnen karma te begrijpen, en mensen zoals u vinden het zielig voor hem.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Medusa

Idd niemand wil met die walrus ruilen!🙄😆
Vaak als mensen geen weerwoord meer hebben, gaan ze met de jaloeziekaart gooien.
Jaloers zal niemand zijn op die uitgerangeerde kwal.

Vandaar dat je het allemaal zo volgt ! Als je het niet “belangrijk ” vind scrol je lekker door en bekijk je het nieuws over hem niet eens, dat zou zonde van je tijd zijn. En mijn grote fan is hij absoluut niet maar ik vind het leuk om te kijken hoe sommige mensen doen met hun “rijkdom”. Maar ik scheld hem niet uit voor van alles en nog wat, ik kijk en vind hem soms bespottelijk, maar dat is mijn mening en die zet ik hier niet steeds neer. Dat zijn dingen die ik denk !!! Met zijn “Petertje heeft alles groot “. Ik denk dat je bij hem met een vergrootglas moet kijken. 😉

Ciska, meid pas op je hart!
Ga lekker alle oude afleveringen kijken van je idool & grote voorbeeld.
Geniet ervan!

Ik sta er nog steeds versteld van dat SBS6 deze homp vet spek zendtijd geeft. Het lijkt er op dat lui die het niet zo nauw nemen populairder zijn dan mensen die gewoon bescheiden leven. Onbegrijpelijk!