Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hélène Hendriks laten lippen opspuiten en dat gaat helemaal mis


helene

De talkshowcarrière van Hélène Hendriks is tot een kritiek punt gekomen nu ‘De Oranjezondag’ niet de verwachte kijkcijferhit blijkt te zijn. Na een sterke start dankzij de lead-in van het populaire ‘Miljoenenjacht’, moet de show nu zelf de kijkers boeien, en de eerste tekenen zijn niet hoopgevend.

Tijdens een recente uitzending van ‘Vandaag Inside’ gooide Johan Derksen opnieuw olie op het vuur door zijn focus op Hélène’s uiterlijk te leggen. De voetbalanalist merkte op dat Hélène’s mond er anders uitzag, wat hem deed vermoeden dat ze cosmetische ingrepen had ondergaan. “Ik keek naar Hélène en dacht meteen aan fillers. Haar gezicht leek veranderd, vooral haar mond,” legde Johan uit.

Niet iemand die achter de roddels aanloopt besloot Johan direct contact op te nemen met Hélène. “Ik heb haar meteen een mailtje gestuurd met de vraag wat er met haar lippen was gebeurd,” vertelde hij. Tot zijn verrassing kwam er snel een antwoord van Hélène. Ze legde uit dat de look het werk was van een make-up artist met lipliner, en ontkende enige fillerbehandeling.

Valentijn Driessen ook aan tafel, kon zijn verbazing niet verbergen over Johan’s directheid: “Stuur jij echt zomaar mailtjes met zo’n persoonlijke vraag?” Johan’s antwoord bevestigde dat Hélène geen fillers had gebruikt, maar de discussie over haar uiterlijk had al voor voldoende ophef gezorgd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties