Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam en Jake Paul stappen in het huwelijksbootje


jutta-jake

Het lijkt wel alsof Jake Paul, het flamboyante Amerikaanse vriendje van onze eigen schaatssensatie Jutta Leerdam klaar is om de volgende stappen te zetten in hun relatie. Op Instagram heeft hij groots aangekondigd dat hij Jutta niet alleen zijn achternaam wil geven, maar ook een gezin met haar wil stichten. “En daarna ook nog wat babies!” liet hij vol enthousiasme weten.

Het paar vierde gisteren hun eenjarig jubileum en de romantiek spatte van het scherm af met overvloedige liefdesbetuigingen. Jutta plaatste een video vol liefdevolle herinneringen en Jake droeg een zoetsappig gedicht aan haar op zo zoet dat je tanden er bijna van uitvallen.

Het gedicht van Jake begint met: “One year with you it’s been so fun, ive been in love since day one,” een regel die zo uit een romantische film lijkt te komen. “My crazy little Dutchie, how’d I ever get so lucky, my sweet bumble bee, my sweet little honey.” Jake’s woorden lijken rechtstreeks uit een online rijmwoordenboek te komen, maar de intentie is duidelijk: hij is smoorverliefd.

Maar de ware opschudding komt als Jake onthult wat hij werkelijk voor ogen heeft met Jutta: “One day I will make you a Paul, add some babies in who will learn to crawl.” Hiermee bevestigt hij niet alleen trouwplannen, maar ook hun wens om samen een gezin te starten.

De schaatster die de harten van menig sportliefhebber sneller laat kloppen, zou dus binnenkort wel eens mevrouw Paul kunnen worden. En volgens Jake’s plannen zal hun huis niet alleen gevuld zijn met liefde, maar ook met het geluid van kleine voetjes.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

🥰 💖