Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer knalt achterop dure Porsche: ‘Kapotgeschrokken van de botsing!


frans-bauer

In een hilarisch en tegelijkertijd pijnlijk voorval heeft Frans Bauer een chique Porsche geramd met zijn auto zo blijkt uit een video die hij onlangs op Instagram plaatste. Ondanks dat de zanger bekend staat om zijn vrolijke persoonlijkheid, kon hij niet anders dan zijn ongenoegen uitspreken over de situatie. “Neeee toch jongens! Een Porsche! Shit!!!” liet een duidelijk gefrustreerde Frans horen in de video.

Het incident trok veel bekijks niet in de laatste plaats van zijn trouwe fans. Zij reageerden massaal onder de video, waarbij ze hun opluchting uitspraken dat hun geliefde volkszanger zelf ongedeerd was gebleven. “Ach ja, beter de Porsche in elkaar gedeukt dan jij!” schreven meerdere fans, blijkbaar meer bezorgd om Frans zelf dan om het beschadigde luxe voertuig.

Dit ongebruikelijke voorval heeft eens te meer aangetoond hoe geliefd Frans Bauer is onder zijn aanhangers. Zelfs wanneer hij per ongeluk een luxe auto staan zijn fans klaar om hun steun te betuigen. Terwijl de zanger baalt van de schade kan hij in ieder geval troost vinden in de warme woorden en de onvoorwaardelijke steun van zijn volgers.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oei oei Frans, boem is ho 🤣