Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Eus niet meer welkom op de bruiloft van Matthijs van Nieuwkerk


Matthijs-van-Nieuwkerk

Het lijkt erop dat Matthijs van Nieuwkerk deze lente een nieuw hoofdstuk gaat beginnen in het schilderachtige Raadhuis van Deventer waar hij zijn jawoord zal geven aan zijn zestien jaar jongere partner Martha Riemsma. Ondanks de stormen die rondom zijn persoon woedden, blijft Martha standvastig aan zijn zijde en samen zochten ze onlangs de romantiek van Parijs op.

De geruchten over het huwelijk van Matthijs en Martha begonnen al een half jaar geleden te zoemen nadat Story exclusief details lekte over de geplande ceremonie in het Raadhuis van Deventer een locatie zo uit een sprookjesboek met een majestueus bordes en een prachtig interieur.

Het was de bekende schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol, beter bekend als Eus die de liefdesvonk tussen Matthijs en Martha liet overslaan in een plaatselijke kroeg. Eus was zelfs genoemd als de mogelijke ceremoniemeester voor hun grote dag.

Maar het sprookje kreeg een onverwachte wending toen Eus zich in het middelpunt van een schandaal bevond. Hij beweerde dat er een compromitterend filmpje van Matthijs bestond, wat leidde tot een tijdelijke breuk met Jan Slagter die na ontdekking van de onjuistheid van Eus’ claims, weer werd hersteld.

Deze schokkende ontboezeming heeft ervoor gezorgd dat Eus nu definitief is uitgesloten als de leider van de ceremonie. Volgens de nieuwste berichtgeving in Story hebben Matthijs en Eus alle banden verbroken na dit ‘pijnlijke hoogverraad’, waardoor de kans dat Eus nog een rol zal spelen bij de bruiloft praktisch nihil is geworden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties