Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Welmoed Sijtsma laat haar strakke summerbody zien in bikini


Welmoed-Sijtsma

Welmoed Sijtsma de bekende Nederlandse tv-presentatrice die jarenlang het gezicht was van prominente programma’s zoals Op1 en Goedemorgen Nederland, heeft recentelijk voor flink wat reuring gezorgd. Dit keer ging het echter niet over haar scherpe journalistieke vaardigheden of spraakmakende interviews. Nee, het zijn haar vakantiefoto’s in bikini die de aandacht trokken. Gepost op sociale media tijdens een relaxmoment met een vriendin.

De reacties op Welmoed’s zomerse kiekjes waren overwegend positief, met volgers die niet terughoudend waren in hun lof. Commentaren zoals “2 mooie” en “Ziet er fantastisch uit 👌🏻” stroomden binnen, waarbij fans duidelijk gecharmeerd waren door de ontspannen uitstraling van de presentatrice.

Echter het leven van een publiek figuur is niet altijd een bedje van rozen, zoals Welmoed pijnlijk ontdekte in 2022. In dat jaar raakte zij betrokken bij een schokkend schandaal, toen een zogenaamde deepfake video opdook waarin haar gezicht zonder toestemming werd gebruikt in expliciete beelden. Deze digitale manipulatie veroorzaakte grote ophef en leidde uiteindelijk tot juridische stappen. De maker van de deepfake kreeg een voorwaardelijke taakstraf van 180 uur opgelegd een duidelijk signaal tegen dergelijk misbruik van digitale technologie.

Hieronder de foto’s:

wel

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze mag me altijd aanspreken voor de after sun te smeren

Alles doen voor wat complimenten & likes, hoe sneu zijn we tegenwoordig.

Waar om krijg ik dit elke keer dagen lang

Ik denk omdat je utopia opent en dan het bericht aanklikt .