Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

John de Mol is woest op Wilfred en Johan Derksen


Vandaag-Inside

De anders zo vlekkeloze Helmut Lotti liet deze week een onverwacht andere kant van zichzelf zien bij “Vandaag Inside”. De zanger, normaal gesproken het toonbeeld van elegantie met zijn giletjes en nette blauwe colberts verscheen plots in een ruige outfit compleet met leren broek en armbanden vol spikes. De kijkers wisten even niet waar ze het moesten zoeken – het was alsof ze naar een compleet ander programma zaten te kijken.

Ondanks dat Helmut’s gewaagde optreden aanvankelijk werd ontvangen met enthousiasme door de mannen van “Vandaag Inside”, veranderde de toon snel. Nog geen dag later haalden ze de zanger genadeloos onderuit in de uitzending van de volgende avond.

Hélène Hendriks was de eerste die opmerkte dat Lotti behoorlijk vals zong, maar ze probeerde haar kritiek nog te verpakken in een compliment. “Het kan best dat je vals zingt, dat kan, maar dan moet je er wel vol voor gaan. Even leek hij in paniek, maar uiteindelijk zette hij door,” merkte ze op.

Wilfred Genee kon zijn oren niet geloven en vroeg voor de zekerheid nog eens of het optreden echt zo slecht was. Johan Derksen bevestigde dit onverbloemd. “Hij heeft geprobeerd een nieuwe doelgroep aan te boren, maar dit genre is niets voor hem. Hij was altijd een goede zanger, maar dit past gewoon niet bij hem.”

Helmut waagde zich aan een cover van “I Was Made For Lovin’ You”, een nummer dat zelfs voor de meest doorgewinterde zangers een uitdaging is. “Het is een moeilijk nummer vooral omdat hij niet gewend is om in falset te zingen. Je zag hem echt worstelen op het podium.”

Zelfs de directie van Talpa was niet te spreken over het lange optreden. Johan kreeg naar eigen zeggen al snel berichten dat de act niet in de smaak viel. “Onze directie gaat die CD-box van Helmut Lotti echt niet kopen,” voegde hij eraan toe.

Hélène grapte nog of hij een email had gekregen, waarop Johan toevoegde: “Ja, ik krijg altijd de schuld van alles bij dit programma.”

René van der Gijp kon zijn verbazing niet verbergen. “Heb je echt een mailtje gekregen?” vroeg hij, waarna Wilfred snel de lucht klaarde dat meestal hij eerst de schuld krijgt, en daarna pas Johan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ongezouten wel eerlijk Derksen draait er niet om heen gewldig