Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zien: Nikkie Plessen maakt blunder in haar onderbroek


Nikkie-Plessen

Nikkie Plessen de modekoningin met een indrukwekkend imperium en een bankrekening die velen groen van jaloezie zou maken heeft een opmerkelijke keuze gemaakt die de gemoederen flink bezighoudt. Met een vermogen dat geschat wordt op ruim 33 miljoen euro, zou je denken dat Nikkie zich alles kan veroorloven. Toch blijkt klasse niet iets te zijn wat je zomaar kunt kopen, zelfs niet met een fortuin.

Nikkie die bijna dagelijks op Instagram pronkt in haar nieuwste outfits of vanuit haar privéjet lijkt het contact met de realiteit enigszins verloren te hebben. Haar laatste mode-uitspatting? Een trend die de wenkbrauwen doet fronsen: de ‘onderbroeken trend’. Ja, je leest het goed. Nikkie heeft besloten dat het tijd is om de onderbroek tot hoofditem van de garderobe te verheffen.

Deze onthulling heeft op Instagram voor nogal wat opschudding gezorgd. Onder een foto waarop Nikkie in haar ‘broekloze’ outfit poseert, stromen de kritieken binnen. “Nee, veelste kort, daar gaan dames op leeftijd toch niet mee lopen? Kan bijna poenani kijken,” schrijft een verontwaardigde volger. Een ander voegt toe: “Ordinair. Leuk voor meiden van 18. Maar niet voor ouderen!” De kritiek is niet mals, en velen vragen zich af waarom Nikkie deze trend promoot, vooral aan haar jonge volgers.

Het is opmerkelijk dat iemand met zoveel volgers – bijna 520.000 op Instagram – zo weinig interactie krijgt op haar posts. Soms krabbelt ze nog net 300 likes bij elkaar. Dit suggereert een groeiende desinteresse in wat Nikkie te bieden heeft. Is het de overvloed aan luxueuze levensstijlposts die het publiek vermoeid heeft, of is het de onbereikbaarheid die haar zo onpopulair maakt?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die doet niet anders dan blunders maken, arrogante muts.

Ik doe wel gewoon een broek over mijn onderbroek aan. Ben bang dat ik anders wordt opgepakt. 😅

Of…GEpakt Yvon🤣🤣🤣fijn dat je er weer bent😃🌸