Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Massa is Kassa stopt per direct, Peter Gillis is er kapot van


Peter-Gillis

In een dramatische wending binnen de Nederlandse recreatiesector heeft Peter Gillis aangekondigd dat hij stopt als de grote man achter de Nederlandse Oostappen Vakantieparken. Deze onverwachte stap komt na jaren van toewijding aan het vakantieplezier van miljoenen Nederlanders, waarmee hij een bekend figuur werd in de recreatiebranche.

“Met pijn in het hart,” zoals Gillis het zelf omschrijft, zal hij de touwtjes van de Nederlandse parken overdragen aan een nieuwe exploitant. Dit markeert het einde van een tijdperk voor Gillis, die sinds de oprichting in 1986 altijd vol passie heeft gewerkt aan het uitbouwen van zijn vakantie-imperium.

Deze overdracht betekent dat het seizoen van 2024 onder het beheer zal staan van geheel nieuw management waarbij de familie Gillis zich volledig terugtrekt uit de operationele kant van de Nederlandse parken. “Voor mij is het belangrijkste dat medewerkers op mijn parken en het hoofdkantoor kunnen blijven werken en dat onze loyale gasten terug kunnen blijven komen voor een betaalbare vakantie,” verklaart Gillis.

Ondanks deze significante verandering in Nederland, blijft Gillis wel de rots in de branding voor de Belgische parken die onder een nieuw label zullen doorgaan. Dit duidt op een strategische verschuiving binnen zijn zakelijke imperium, wellicht ingegeven door recente tegenslagen op het gebied van vergunningen. Zo heeft Gillis onlangs de horecavergunning voor enkele parken verloren en ontving hij geen exploitatievergunning voor het prominente park Prinsenmeer.

De overdracht omvat een lijst van bekende locaties waaronder Prinsenmeer, Brugse Heide, De Berckt, en meer, inclusief het hoofdkantoor in Asten. Dit grote besluit heeft ongetwijfeld invloed op de vele werknemers en betrokkenen bij deze parken.

Wat dit betekent voor een nieuw seizoen Massa is Kassa is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat de serie na dit seizoen zal stoppen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk worden ze wijzer bij Talpa en nemen geen nieuw seizoen met deze Aso. Familie op

En nu denkt hij dat er iemand is die hem gelooft, stort hij ook het stageld terug van dit jaar?????

Dat zal hij overlaten aan de nieuwe uitbater 🤬Hij slikt zoveel als mogelijk zelf in😤

Ben benieuwd wie hier in zal trappen om het op deze manier over te nemen?
Het rammelt langs alle kanten en zolang er bij de betreffende gemeenten geen nieuwe uitbater bekend is zal er ook niks open gaan. De nieuwe uitbater zal ook de nodige vergunningen moeten hebben en dat kan een hele tijd duren. Ik zie het donker in voor iedereen die hoopt dat zijn / haar vakantie op een van deze parken komende zomer nog door kan gaan.

België is hetzelfde verhaal? Het parelstrand is door Gillis tot eind 2025 verhuurd aan Fedasil een organisatie voor opvang van asielzoekers hoe kun je hier dan op vakantie gaan?

Het is allemaal natte vingerwerk met een hoop fantasie en leugens en het eind van het liedje zal zijn…Met een goed gevulde beurs vertrokken naar Verweggistan en de zooi blijft achter voor de puinruimers !!!

Ze zijn hem wel aan het treiten.ik vind het een smerige streek flikte ze ook bij de,
Meilandjes kregen geen vergunningen.bepaalde mensen.willen. hem brodeloos maken.succes Peter. Voor jou komt het ook goed.

Nee, dat zie je fout. Ook BN’ers moeten zich aan regels en vergunningen houden. Ook Gilles en ook de Meilandjes. Het is niet omdat ze bekend zijn en een programma hebben ze overal mee wegkomen.

Wat ik zo vreemd vind is dat er zoveel commentaar is op de man en op de serie. Maar ze zijn wel goed op de hoogte wat er allemaal gebeurt met de man en de serie. Dus ze kijken er wel naar. Als ik iets niet leuk vind kijk ik er niet naar zonde van mijn tijd. Ik denk dat deze mensen eigenlijk heel erg jaloers zijn. Goed in de serie is het geen aardige man met zijn commanderen . Hij heeft het hoog in zijn bol daarom praat hij ook over zichzelf in de derde persoon, maar ik vind het wel grappig om te zien hoe hij zichzelf eigenlijk voor schut zet “ons Petertje die alles groot heeft “. 😉