Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patricia Paay steekt mes in rug van Patty Brard


Patricia-Paay

De altijd spraakmakende Patty Brard heeft naar het schijnt haar fonkelende stoel bij Shownieuws verlaten voor een zonovergoten verblijf op Ibiza. Maar zoals het in de showbizz gaat, duurt het nooit lang voordat er iemand klaarstaat om het stokje over te nemen. En wie beter dan de iconische Patricia Paay om Patty’s plek te vullen?

De verrassing was groot toen Patricia Paay plotseling opdook aan de desk van Shownieuws officieel om haar verjaardag te vieren, maar de timing was wel erg opmerkelijk. Met Patty’s recente bekendmaking over haar tijdelijke afwezigheid, gonst het nu van de speculaties. Heeft Patricia Paay stilletjes de kroon van Patty Brard overgenomen in het nachtelijke showbizz-rijk?

Een juicechannel altijd scherp en nooit verlegen om de diepste geheimen van de showwereld bloot te leggen suggereert dat er meer achter Patty’s ’tijdelijke’ vertrek schuilt dan op het eerste gezicht lijkt. “Haar contract is niet verlengd,” zeggen ze. Was de verschijning van Patricia aan de Shownieuws-tafel slechts een verjaardagsviering, of een auditie voor een permanentere rol?

Patricia zelf lijkt geenszins afkerig van het idee om vaker haar licht over de showbizz te laten schijnen vanachter de desk. Haar enthousiasme op Instagram spreekt boekdelen: een nacht om nooit te vergeten en de hoop om “het nog eens over te doen”. Het lijkt erop dat de diva zich meer dan thuis voelt in de rol die ooit Patty’s domein was.

Terwijl Patty Brard geniet van haar idyllische leven op Ibiza begint het er sterk op te lijken dat Patricia Paay zich opmaakt om haar plek in te nemen. Maar zoals altijd in de wereld van glitter en glamour is niets zeker tot het officieel wordt aangekondigd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben geen fan van die lichtelijk hysterische Brard maar altijd beter dan nitwit Paay die haar leven lang de ene leugen aan de andere koppelt zoals haar geleuter over Adam Curry met zijn en haar valse beschuldigingen richting haar buurman in Lynden in ” the piss affair “. Vreselijk mens die geblondeerde tuinkabouter!