Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Bles ontdekt nieuwe vreemdgaan-schandalen van Robert Doornbos


doornbos

Het leven van Chantal Bles en Robert Doornbos heeft plotseling een scherpe bocht genomen, rechtstreeks het domein van hartzeer en verraad in. De stilte op Chantal’s social media kanalen was oorverdovend en nu dankzij de onthullingen van Yvonne Coldeweijer is de pijnlijke waarheid aan het licht gekomen: Robert, de snelheidsduivel heeft zijn raceparcours uitgebreid buiten de echtelijke piste.

Slechts enkele dagen voor hun sprookjeshuwelijk begonnen de geruchten al rond te zingen als de banden van een Formule 1-auto op het asfalt. Yvonne Coldeweijer met haar antenne stevig in de wereld van juicy nieuwtjes geplant bracht aan het licht dat Robert niet alleen een behendige coureur op het circuit is, maar ook in de liefde – zij het buiten de banen van zijn huwelijk.

“Ik heb gehoord dat Chantal het niet gelooft,” onthulde Coldeweijer in haar digitale roddelronde. Een advies om eens rond te vragen bij vrienden zou volgens haar tot ongemakkelijke stiltes leiden. En inderdaad terwijl Chantal misschien hoopte op een pitstop, bleek Robert’s liefdesrace onverminderd door te gaan.

Volgens de laatste berichten zou Robert’s affaire niet met een jonge pitpoes zijn, maar met een dame die vijftien jaar zijn senior is een echte grande dame uit Amsterdam-Zuid. “Iedereen weet het,” zegt Coldeweijer, alsof ze het startsein geeft voor een race vol schandalen.

Maar de vraag blijft: heeft Robert zijn liefdesleven weer op het rechte pad gekregen, of scheurt hij nog steeds rond met dezelfde dame? Coldeweijer met haar spionnen overal beweert dat Chantal de pijnlijke waarheid heeft ontdekt en dat dit nog steeds speelt. Een onthulling die zo zwaar woog dat Chantal zich niet kon vermannen om de schijn van een gelukkig gezin op te houden op Instagram.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dom wijf, laat zich steeds belazeren. Snap nou eens dat die vent niks in je ziet. Alleen dat BN’er leventje spreekt hem aan