Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Code Geel: Heftige windstoten dreigen Nederland plat te leggen


regen

Het KNMI heeft ons wederom op de proef gesteld met een nieuwe uitdaging van Moeder Natuur. Terwijl velen van ons nog bijkomen van de schokken en schade van de onstuimige maandagavond, waarbij onweer en hagel ons onverwachts overvielen wordt er nu een nieuwe waarschuwing over ons uitgestrooid: code geel!

Deze dinsdagmiddag wordt onze kustlijn geteisterd door windstoten die de kracht van een flinke sprinter kunnen evenaren met snelheden die oplopen tot maar liefst 90 kilometer per uur. En alsof dat nog niet genoeg is, is het binnenland ook niet veilig met windstoten die met 75 kilometer per uur om de hoek kunnen komen zeilen.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur zullen Zeeland en Zuid-Holland zich moeten schrap zetten voor deze atmosferische onrust terwijl Noord-Holland en het Waddengebied vanaf 14.00 uur aan de beurt zijn.

Het KNMI onze nationale weervoorspeller en tevens boodschapper van minder vrolijk nieuws adviseert iedereen om rekening te houden met deze tijdelijke terugkeer van herfstige taferelen. Het verkeer kan vertraging oplopen en buitenactiviteiten zullen waarschijnlijk meer weghebben van een worsteling met de elementen dan van een ontspannen dagje uit.

Dus voordat u zich naar buiten waagt in deze gebieden, denk twee keer na. Misschien is het een goed idee om die wandeling langs de kust even uit te stellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties