Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Vriend Jutta Leerdam binnen 30 seconden KO geslagen door Mike Tyson


jutta-jake

In een onverwachte twist in de wereld van de vechtsporten gonst het van de geruchten over een oefengevecht tussen YouTube-sensatie Jake Paul en de legendarische bokskoning Mike Tyson. Terwijl de officiële ring nog moet worden betreden op de geplande datum van 20 juli, fluisteren insiders over een geheime confrontatie tussen het duo.

Het aankomende echte gevecht belooft een adrenalinestoot te worden met rondes die zijn ingekort van drie naar twee minuten een strategie om het tempo en de intensiteit op te voeren. Bovendien zullen de vechters handschoenen dragen die zwaarder zijn dan gebruikelijk – een heftige 450 gram om precies te zijn, wat garant staat voor verwoestende klappen. De enige weg naar overwinning? Een knock-out, een regel die onverbiddelijk de strijd tot een dramatisch einde zal dwingen.

De Amerikaanse roddelkanalen staan in brand na berichtgeving over een schimmige oefenmatch, waar Jake Paul het onderspit delfde en binnen slechts 31 seconden tegen de grond ging na een voltreffer van Mike Tyson. Ter ondersteuning van deze sensationele claim circuleren foto’s die als ‘bewijs’ dienen voor de vermeende nederlaag van Paul.

Het idee van een vooropgezet ‘nep-gevecht’ doet de ronde vooral rond Paul, met cynici die geloven dat de YouTube-ster simpelweg op het geld uit is. Maar het idee dat een icoon als Tyson zich zou verlagen tot dergelijke praktijken wordt door velen verworpen. De plotselinge openbaring van deze oefenmatch samen met de nieuwe, brute regels, doet vermoeden dat beide heren klaar zijn voor een ongekend brute confrontatie. Jutta Leerdam de vriendin van Jake Paul is helemaal niet blij met de beslissing van Jake om het tegen Mike op te nemen en noemde het zelfs dom.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Tegen Tyson boksen is dom” zegt ze.
Nee, achter Jake Paul aan blijven lopen,
Dat is pas slim.
Jezusmina, wat een dom wicht zeg.