Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Publiek ligt dubbel: Nicol Kremers’ act in ‘The Passion’ veroorzaakt hilariteit


nicole kremers

In een onverwachte wending heeft Nicol Kremers, vooral bekend van haar tumultueuze relatieperikelen met Peter Gillis haar acteerdebuut gemaakt in ‘The Passion’. Ja, je leest het goed: Nicol, eens het middelpunt van schandalen stond in de spotlight als Barabbas de beruchte figuur uit de Bijbelse geschiedenis die vrijuit ging terwijl Jezus zijn lot tegemoet ging. Het evenement dat elk jaar het verhaal van het lijden en sterven van Christus vertelt koos dit keer voor een wel heel spraakmakende invulling van deze rol.

In de voetsporen van controversiële figuren als Louisa Janssen en Famke Louise, heeft Nicol Kremers de rol van Barabbas naar een geheel nieuw niveau getild. kijkers waren stomverbaasd over haar vertolking. “Uitstekend acteerwerk van Nicol als Barabas. Carice van Houten kan inpakken,” zo klonk het op sociale media, een duidelijk signaal dat Nicol meer in haar mars heeft dan menigeen voor mogelijk had gehouden.

De instructies voor haar rol waren simpel doch effectief: geen woorden, slechts actie. Met een spuugbeweging op de grond zette Nicol een onuitwisbare stempel op haar personage, een prestatie die haar wellicht opnieuw in de schijnwerpers zet maar ditmaal om een geheel andere reden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet gezien en ik denk ook niks gemist .

Ben er even van tussen en wens jullie allemaal fijne paasdagen 🐣 ( ga niet op vakantie maar ze zijn allemaal thuis de komende dagen en dan zijn we huppa van 2 ineens met 10 😃)

Hele fijne paasdagen Nellie, en geniet van je extra volle huis. 🐣

Dankjewel Yvon🌸het was gezellig maar druk en er bleven er 4 nog een paar dagen extra want in Bayern hoeven ze morgen pas weer naar school 😃