Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Hartverscheurende onthulling: Het gaat slecht met de moeder van Frans Bauer


frans-bauer

In het altijd bruisende leven van volkszanger Frans Bauer doemt er een verhaal op dat de harten van zijn fans zal raken: de gezondheid van zijn 79-jarige moeder Wies baart namelijk zorgen. Ondanks haar leeftijd blijft Wies vasthouden aan haar zelfstandigheid levend in haar vertrouwde woonwagen. Maar achter de schermen speelt zich een verhaal van toewijding en familiezorg af dat Frans Bauer met het weekblad Weekend deelde.

Frans bekend om zijn hits en goedlachse verschijning toont zich van een andere kant als zorgzame zoon. Wies die inmiddels de leeftijd van 79 jaar heeft bereikt, kampt met beginnende vergeetachtigheid een situatie die Frans en zijn familie dagelijks bezighoudt. “Ze is lichtelijk aan het vergeten,” onthult Frans in weekblad Weekend, waarmee hij een inkijkje geeft in de uitdagingen die gepaard gaan met de zorg voor een ouder wordende ouder.

De zorgtaken zijn veelomvattend. Wies kookt niet meer zelf een taak die Frans en zijn familie op zich hebben genomen. Maar het is vooral haar kortetermijngeheugen dat haar parten speelt iets wat zich uit in de vele telefoontjes die ze gedurende de dag pleegt vaak met dezelfde vragen of verhalen. “Dus dan belt ze weleens tien keer op een dag met hetzelfde.”

Toch vindt Frans immer de optimist ook vreugde in deze zorgtaak. De vele telefoontjes van zijn moeder ervaart hij als een welkome onderbreking van zijn dag. “Ik vind dat ontzettend leuk,” zegt hij, een glimlach niet verbergend. Zijn toewijding gaat verder dan alleen de telefoontjes; zo brengt hij regelmatig een bezoek aan zijn moeder, compleet met verse kippetjes.

De aanwezigheid van Wies in de aanstaande realityserie De Bauers โ€“ 20 Jaar Later, waarin de familie Bauer opnieuw de hoofdrol speelt, belooft een bijzondere dimensie toe te voegen aan het bekende televisiegezicht van de familie. “Dat is helemaal geen vanzelfsprekend iets,โ€ merkt Frans op over de deelname van zijn moeder aan het programma.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel sterkte, een van je ouders zien afglijden is zwaar en vraagt veel kracht ๐Ÿ€