Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mariska Bauer uitgemaakt voor rotte vis na video op Instagram


frans-bauer

In het glanzende universum van sociale media, waar elke post onder een vergrootglas ligt waagt Mariska Bauer zich op nieuw terrein met haar kookvideo’s op Instagram. Terwijl ze haar culinaire passie deelt met de wereld ontvouwt zich een verhaal van contrasten: de warmte van positieve feedback tegenover de koude douche van scherpe kritiek.

Mariska’s keukenavonturen trekken veel bekijks, maar niet alle ogen zijn even vriendelijk. Onder de vele hartverwarmende reacties bevinden zich ook snijdende opmerkingen zoals: “Wat zie je eruit!” Een uitspraak die net zo pijnlijk is als het snijden van uien. Mariska standvastig en veerkrachtig kiest ervoor om deze negatieve geluiden uit haar keuken te verbannen, maar de vraag blijft hangen in de lucht: wat doet deze kritiek met haar?

In een wereld waar elk woord gewogen wordt geeft Frans Bauer, Mariska’s steun en toeverlaat, inzicht in hoe zij omgaat met de digitale tongen van de massa. “Je hebt er toch altijd mensen bij die hun ongezouten mening willen geven,” merkt hij op. Toch, verzekert hij ons is Mariska niet van plan zich terug te trekken uit de digitale culinaire arena. “Zolang ze het leuk vindt en dat is het allerbelangrijkste.”

Mariska’s culinaire onderneming is een puur plezierproject, vrij van commerciële belangen. “Ze doet het niet omdat ze een product moet aanprijzen of zo, maar gewoon omdat ze er plezier in heeft. En weet je, dan is het leuk,” verduidelijkt Frans.

Twee jaar na haar herseninfarct een periode die ongetwijfeld gevuld was met uitdagingen en strijd, staat Mariska sterk. Frans deelt trots hoe zij zich een weg heeft gebaand door de revalidatie nog steeds worstelend met prikkels maar toch in staat om deel te nemen aan evenementen zoals Holland Zingt Hazes. “Het gaat eigenlijk hartstikke goed met haar,” bevestigt hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er is maar één oplossing in zo’n geval.
Wegblijven van social media. Kunnen ze je ook niet raken.
Alles voor de aandacht. Dat je plezier hebt in koken, prima.
Maar waarom moet de hele wereld dit weten ?
Kan je toch in je dikbetaalde docusoap laten ziet ?
Al die BN-ers pleu*en van alles op social media en als er dan commentaar op komt krijgen ze het Gordon virus.
Huilie huilie bij commentaar.

Zo, dat lucht op.

Laatst bewerkt op 30 dagen geleden door Kees Muizehuig

Wat heb je toch een nare, vreemde mensen. Altijd nare commentaar, ik snap die mensen niet.En dan heeft ze ook nog een herseninfarct gehad, daar hou je meestal toch wat aan over dus het is knap wat ze doet.

Ja Ciska, maar dat weet je als je alles maar op social media zet.
We zitten hier zo langzamerhand met 19 miljoen mensen op een postzegel, allicht dat er figuren tussen zitten die haatdragend zijn.
Dat ze plezier heeft in koken zal een goede therapie zijn voor wat ze heeft meegemaakt.
Maar waarom moet dit gelijk op allerlei platforms gedeeld worden ?
En een herseninfarct is niet niks.
Ik heb er zelf een gehad in 2009 en heb er totaal niets aan overgehouden.
Dat had volgens de neuroloog iets met een oog en een naald te maken.
Maar je weet het, als je zelfs op dit platform je mening geeft of gewoon reageert, word je soms ook door anderen afgebrand die dan vaak reageren op een reactie, zonder het artikel (goed) gelezen te hebben.
Fijne dag nog. 👍

Laatst bewerkt op 30 dagen geleden door Kees Muizehuig

Kees je hebt volkomen gelijk wat betreft het goed lezen. Begrijpend lezen is voor veel niet weggelegd en dan denken ze ook nog alles te weten !!!

Cisca het is waar en die nare opmerkingen zouden gewoon niet moeten kunnen maar ja het is nu eenmaal zo jammer genoeg 🌸

Waarom zou ‘Maris’ moeite doen op culinair niveau.
Frans Bauer heeft toch liever iets van de afhaal-Chinees.
Net als John de Bever.