Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam volgers in shock door haar nieuwste Instagram-foto


jutta

In het bruisende leven van de schaatssensatie Jutta Leerdam is er nooit een saai moment, zeker nu niet nu ze samen met haar vlam Jake Paul geniet van een droomvakantie. Dankzij Jake’s privéjet lijkt het stel op een magische wereldtournee waarbij ze in slechts enkele weken tijd elk exotisch paradijs lijken aan te doen.

Na een zwaar schaatsseizoen geteisterd door een vervelende enkelblessure heeft Jutta deze adempauze meer dan verdiend. Maar ook voor Jake is er weinig tijd om achterover te leunen met het gevecht van zijn leven in het vooruitzicht tegen niemand minder dan boksicoon Mike Tyson.

Tussen het ontspannen door vinden Jutta en Jake toch nog de tijd om zich in het zweet te werken. Of het nu gaat om een krachttraining in de sportschool of een hardlooprondje; het paar houdt zichzelf in topvorm. Deze keer kozen ze voor een verfrissende duik mogelijk in de helderblauwe wateren van Costa Rica. Jutta, die onder de vleugels van ‘Tavi Castro’ heeft geleerd om haar adem verbazingwekkend lang in te houden deelde een betoverend moment onder water.

Gehuld in wat lijkt op de meest minimalistische badkleding ooit toverde Jutta zich om tot een moderne zeemeermin. De beelden zijn zo verleidelijk dat volgers in eerste instantie dachten dat ze helemaal niets aanhad! “Ik dacht even dat je helemaal niks aan had, maar toen zag ik een paar touwtjes!” was een van de verbaasde reacties. Deze zinderende foto’s verzamelden binnen no time meer dan 120.000 likes.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hahhaaahhaaha, Benny gaat goed met jou, leef je nog? 🧐😎

Mooie meid ze mag gezien worden met of zonder touwtjes 👍

Wat een pracht figuur, geen grammetje vet. Daar doet ze natuurlijk genoeg voor, knap hoor !!!