Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon diep in de problemen deurwaarders komen geld eisen


gordon

In de gouden zandduinen van Dubai waar luxe de norm is lijkt het erop dat onze eigen Gordon een zware financiële storm trotseert. De roddels die al langer de ronde deden, worden nu bevestigd door niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. Zij had het bij het rechte eind: Gordons financiële imperium vertoont barsten, en hoe! Het gerucht gaat nu dat de zanger en ondernemer geconfronteerd wordt met een schuldenberg van maar liefst een miljoen euro. Is dit het begin van het einde van Gordons extravagante levensstijl onder de Arabische zon?

Onlangs deelde Gordon nog vol trots hoe gelukkig hij was in zijn leven, maar achter de schermen lijkt de realiteit minder rooskleurig. De financiële documenten van zijn koffiezaak Blushing in Amsterdam vertellen een ander verhaal. Met de cijfers die onlangs bij de Kamer van Koophandel zijn ingediend, wordt een duistere sluier opgelicht.

“Miljoentje schuld”, kopt weekblad Party terwijl ze uit de doeken doen dat Blushing’s vermogen eind 2022 een dieprode kleur had van min 400.000 euro een aanzienlijke verslechtering ten opzichte van 2020. En dat is nog maar het begin. De cijfers van Gordons andere onderneming, The Hamburger Room B.V., hebben het daglicht nog niet gezien, maar de voortekenen zijn niet gunstig, met een verondersteld negatief eigen vermogen van 423.000 euro eind 2021.

Vanuit zijn exotische verblijf in Dubai waar Gordon ooit heer en meester was over zijn domein heeft hij nu een stap terug moeten doen. Van een weelderig appartement op The Palm naar een bescheidener onderkomen in de haven. Een verandering die hij met bravoure en een vleugje ontkenning tegemoet treedt: “Ik zit hier in mijn gloednieuwe appartement. Ja, dan denk ik: laat ze toch allemaal maar lullen in Nederland!”

Volgens Evert Santegoeds is dit ‘gloednieuwe appartement’ een stuk voordeliger dan zijn vorige paleis. “Hij zat eerst heel luxe op The Palm, maar nu zit hij in de haven, wat misschien wel wat gezelliger is, maar ook een stuk goedkoper,” onthult Santegoeds. Het lijkt erop dat Gordon noodgedwongen de broekriem aanhaalt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie behartigd zijn zaken. Die hebben dan niet goed opgelet?

Eerst maar afwachten of het waar is want daar zijn ze hier niet zo eerlijk mee.

Als zijn financiële zaakwaarnemer hier in Nederland zit en die huilebalk strooit in Dubai met geld, dan kan je dat deze persoon niet aanrekenen.
BTW. Heb jij ook een financiële waarnemer ?
Als je een zaak hebt, waarschijnlijk wel.
Elke volwassenen moet toch in staat zijn om zijn eigen financiën te kunnen overzien.
Je neemt pas een waarnemer wanneer je meerdere zaken hebt lopen.
En als je één of meerdere koffietenten opent, je personeel als voetveeg gebruikt en vervolgens met je kloten in Dubai gaat zitten, ben je in mijn ogen geen knip voor je neus waard om als “ondernemer” betiteld te worden.

Koop ff een plaatje van hem ,kan die weer SteR zijn in Dubai