Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine opnieuw de fout in, geeft jonge dame pets in haar gezicht


Lil-Kleine

Op sociale media heeft Lil Kleine hij zichzelf weer eens in de schijnwerpers gezet met een uithaal die meer wenkbrauwen doet fronsen dan alleen die van zijn TikTok-compagnon. In de video op het populaire platform geeft hij een jonge dame een duw in het gezicht.

De TikTok-dans lijkt op het eerste gezicht onschuldig. Volgens het script van de trend moet je je gezicht in de plooi houden voor de perfecte modellenblik. “Lach zonder je ogen te betrekken, hef je wenkbrauwen, en laat die lach dan varen,” zo klinkt het uit de speakers. Maar wanneer Lil Kleine en de jongedame zij aan zij zitten gebeurt het onverwachte: met een ongefilterde grijns op zijn gezicht, geeft Lil’ Kleine haar een zetje in haar gezicht.

De actie werpt een schaduw over Lil’ Kleine, wiens verleden met geweld tegen vrouwen hem als een schaduw volgt. Dit soort ‘grapjes’ vallen niet bij iedereen in goede aarde, zeker niet wanneer het komt van iemand wiens handen eerder in verband zijn gebracht met minder speelse acties. Het roept de vraag op of Kleine wel echt begrijpt hoe zijn acties overkomen bij het grote publiek.

Hieronder de beelden:

@lilkleine

Zijn we weer

♬ original sound – Jeremy Marinas
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Pets in haar gezicht” is wel overdreven zeg.

Er zijn van die mensen, die zien wat ze willen zien. En die leven van het woord grensoverschrijdend, ofwel jankers die anders geen leven hebben, wanneer ze anderen niet negatief neer kunnen zetten.