Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Explosieve ruzie bij MAFS: David en Kim’s liefdesbootje dreigt te zinken


mafs

In de nieuwste aflevering van Married at First Sight neemt de spanning toe wanneer David en Kim richting het beruchte koppelsweekend vertrekken. Waar vrede en romantiek de boventoon zouden moeten voeren, neemt onverwachts een kleine sociale media-actie de overhand en zorgt voor opschudding. David’s besluit om wel een bericht op Instagram te plaatsen maar niet te reageren op een belangrijk appje van Kim zet kwaad bloed. Een detail dat misschien triviaal lijkt, maar genoeg is om de vonk te doen overslaan in een tot dan toe tam huwelijk.

Hun aankomst bij de luxe villa waar Carlo Boszhard de stellen verwelkomt, is allesbehalve harmonieus. De gezichtsuitdrukking van Kim spreekt boekdelen: hun autorit was verre van ‘gezellig’. Het koppel, dat tot nu toe meer deed denken aan een traag voortkabbelende beek dan aan een bruisende waterval, vindt zichzelf plots in het middelpunt van een emotionele storm.

Kim deelt met een brok in haar keel hoe de rit werd overschaduwd door David’s actie en zijn impulsieve reactie om de auto om te draaien en naar huis te gaan. “Wat wil je hier nu mee bereiken?” vraagt ze zich af, wanneer David uiteindelijk toch besluit om het weekend een kans te geven. Ze hoopt op een ommekeer: “laten we gewoon kijken hoe de week loopt en laten we er wat moois van maken.”

Het belooft een ware beproeving te worden voor alle koppels, maar in het bijzonder voor David en Kim. Gaat het ze lukken om de harmonie te herstellen, of is dit het begin van het einde?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kon in begin al zien dat het niet machte ze is veel te vlot voor hem ook al is hij intelligent hij is ook niet mannelijk