Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon heeft met Sylvie Meis staan tongen


Sylvie-Meis

Gordon en de altijd stralende Sylvie Meis deelden blijkbaar een moment dat meer dan louter vriendschappelijk leek te zijn. Tijdens het legendarische Oscarfeestje van niemand minder dan Elton John vonden de twee elkaar op een manier die de tongen flink heeft doen rollen.

Met een sierlijke entree in een blauwe jeans galajurk wist Sylvie de aandacht op zich te vestigen. “Hartstikke leuk en gezellig”, aldus Gordon die terugblikt op een avond gevuld met verrassingen. Maar het was een specifiek moment dat de spotlight stal: een tongzoen met Sylvie midden in de bar.

 “Het was zo’n gekke avond, volgens mij heb ik ook nog staan zoenen met Sylvie aan de bar. Als daar een foto van komt, dan is helemaal het hek van de dam”, verklaarde Gordon met een schaterlach terwijl hij de herinnering koestert in de middagshow van radio 538 bij Frank Dane.

Over het lengteverschil tussen hem en Sylvie, zei hij: “Ze had wel een krukje nodig.” Maar de humoristische toon slaat om naar bewondering wanneer Gordon spreekt over Sylvies vooruitgang in de liefde. “Heb je gezien hoe lelijk die laatste kerel van haar was? Het kan nooit slechter worden dan dat. Ze is erop vooruitgegaan”, concludeert hij.

Deze nacht in Los Angeles, waar sterren niet alleen aan de hemel staan, maar ook op aarde rondlopen, zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van die onvergetelijke gebeurtenissen waarover nog lang gesproken zal worden. Of er een foto opduikt of niet, één ding is zeker: Gordon en Sylvie hebben samen een moment gecreëerd dat de verbeelding van velen op hol brengt. In de wereld waar de grenzen tussen show en realiteit vervagen, blijven deze momenten glinsteren als sterren – ongrijpbaar, maar eeuwig fascinerend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sl*t zij doet het overal mee🤪

Gordon zegt…VOLGENS MIJ….het zal niet waar zijn denk ik. 🤣 gewoon weer iets gevonden om in kijker te komen die Gordon.