Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Alexander Pechtold woest op Hélène Hendriks na beschuldigingen


Helene-Merel

Het verleden van Alexander Pechtold de voormalige D66-leider blijft een bron van controverse en speculatie. We herinneren ons allemaal nog wel wanneer voormalige minnares Anne Lok plotseling de stilte verbreekt over Pechtold.

Met een bekentenis die de gemoederen flink verhit beweert ze niet alleen gedwongen te zijn tot een abortus door Pechtold, maar ook dat ze een kind met hem deelt – een bewering die Pechtold zelf ten stelligste ontkent. Het drama neemt een wending wanneer Lok haar verhaal deelt aan de talkshowtafel van Twan Huys.

Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Twee jaar geleden bracht Story het schandaal nog dichter bij het publiek door Pechtold te beschuldigen van het bijhouden van ‘vrouwenlijsten’ en zelfs van verkrachting. De Story versierd met Pechtolds gezicht en een provocerende kop beloofde een storm te ontketenen. Echter, door een speling van het lot en de timing van een mediarel rondom Johan Derksen bleef de bom onder Pechtolds imago onontploft.

Het gesprek over Pechtolds escapades leeft weer op wanneer Johan Derksen het terloops ter sprake brengt aan de tafel van Vandaag Inside net voor Pechtolds geplande verschijning in de zondagshow van Hélène Hendriks, De Oranjezondag. Derksen’s opmerking over Pechtolds voorkeur voor anticonceptie laat de studio giechelen.

Hélène die op het punt staat om op Derksens opmerking in te gaan trekt zich snel terug zich realiserend dat sommige onderwerpen beter onaangeroerd kunnen blijven zeker wanneer ze hoopt op Pechtolds aanwezigheid. “Dus ik hou mijn mond,” concludeert ze uiteindelijk na een waarschuwing van Wilfred Genee dat het aansnijden van zulke gevoelige onderwerpen Pechtold wel eens definitief van haar gastenlijst zou kunnen schrappen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De duivel partij D666 heeft alleen maar griezels in hun partij en die weggegaan zijn . En op kosten van de maatschappij leven. Denk dat golddigger maxima ook een d666 is.

Nouja wetten die spuitjes van zelfbeschikkingsrechten op levensbeeindiging nog meer versoepelen: dat is ook D66.
Daar ben ik persoonlijk wel voor.