Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carice van Houten stort in en krijgt een zenuwinzinking


Carice

Carice van Houten heeft blijkbaar de grenzen van haar emotionele weerbaarheid bereikt. Met een hart zo zwaar als lood en ogen die overlopen van verdriet stort ze zich in een oceaan van verdriet. Met een serie video’s die de sfeer van een melodramatische seizoensfinale benaderen roept ze haar trouwe volgers op tot actie. “Please donate!” smeekt ze, haar stem gebroken door emotie haar blik doordrenkt met de urgentie van haar boodschap.

Maar oh, de spotlights van sociale media zijn genadeloos en niet iedereen is ontvankelijk voor de roep van een bedroefde ster. Op platform X lijkt het alsof Carice’ oprechte tranen worden ontvangen met een golf van kritiek. “Holy moly, dit verzin je geen eens,” luidt een reactie, een cynische sneer naar de oprechtheid van haar emoties. Een ander voegt toe: “Het bewijs dat al die klimaatterroristen allemaal een psychische stoornis hebben, dat blijkt wel weer uit dit filmpje dat Carice de wereld in heeft geslingerd. Bedankt daarvoor!” Het lijkt erop dat, ondanks haar goede intenties, Van Houten zich middenin een wervelwind van controverse bevindt.

“Show that you care!” Met deze woorden probeert ze een lans te breken voor empathie en medemenselijkheid in een wereld die soms kil en onverschillig lijkt. Maar de echo’s van haar woorden botsen op een muur van scepticisme en ontkenning. “Weer een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van de persoonlijkheidsstoornis van Carice van Houten, die zich al zo lang en zo pijnlijk publiekelijk afspeelt. Van Houten is een levensgevaarlijk rolmodel: ze verkoopt haar tranen voor zichzelf en de wereld als een heldendaad.” Zo schrijft een criticus, terwijl een ander cynisch opmerkt: “Eerst keurig in de make up en dan jezelf jankend opnemen. Zo sneu en onecht dit Get a life #CariceVanHouten”.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik krijg een zenuwinzinking van Carice. Al meerdere malen. Wat is dat voor een randfiguurtje? Die mensen komen allemaal nergens meer aan de bak en daarom gaan ze dit soort idioterie doen. De een gaat op only fans, en de ander krijgt een zenuwinzinking. Met dat zogenaamde deugen van haar bah. Ga gewoon een normaal leven leiden mens, met iedere keer die geacteerde schreeuwen om aandacht.

Die is compleet van het padje af, maar wel iedere keer naar Australië vliegen, want daar woont de pappie van haar kind, de schijnheilige.

Altijd sneu als iemand alleen nog maar in doemscenario s kan denken .

Het Pieter Baancentrum gaat het nog druk krijgen met al die hypocriete “activisten”
Ik kan me voorstellen dat ze in tranen uitbarst als ze haar eigen smoel in de spiegel ziet.
Jezusmina was is die afgegleden zeg.

Die moet maar weer even een poosje op de snelweg gaan zitten, zal ze wel weer opknappen.

Wat is dat toch met die filmpjes die onder de berichten staan, het hapert van voor tot achter en er zit geen geluid bij. En dat is al een paar weken zo. Bloedirritant

Zo gehersenspoeld en denkend dat de wereld vergaat.
Helemaal de werkelijkheid verloren.
Alsof we als klein landje de verantwoordelijk zijn voor de hele wereld en die in ons eentje kunnen veranderen.
Dat mens is het als Doutzen totaal geflipt & de weg kwijt.

Carice, dan ook NOOIT meer het vliegtuig nemen!
En niet meer autorijden etc.
Komt ze met haar fiets als ze de snelweg weer gaat afzetten?
Heeft ze haar eigen moestuin?
En gaat ze nu fulltime afval prikken op straat en plastic uit de zee halen?
Ze weet heel goed wat anderen moeten doen, maar begin eerst bij jezelf!!!
En creëer je perfecte wereldje bij rondom je eigen huis en omgeving.
Ipv je als betweter te gedragen.

Juist, precies dat dus.

Of allebei gewoon doen 🌶️. Wij janken zelf ook vaak om dingen waar we zelf eigenlijk hypocriet in zijn: wij gebruiken spullen /eten/drinken/medicijnen waar veel negativiteit aan verbonden is bij the making of.
Dat is een feit. We zondigen de hele dag, iedere dag.

Tja maar dan is er nog altijd de ja maar als ik het doe is het anders factor natuurlijk 😂😂Het is maar net of je je er wel of niet een held door voelt .Mijn mening over Carice is dat ze wel heel erg in het doemscenario leeft daar ongelukkig mee is en zich niet meer in kan denken dat een ander het genuanceerder ziet.

Toch heeft ze met “haar” klimaat wel een punt. Veel mensen kunnen toch iedere dag nog een steentje bijdragen / groeien in bewuster leven en we zijn (ook Carice) wel egoïstisch ten opzichte van de natuur/dier/medemens. Maar idd een beter milieu begint ook bij jezelf. Het is ook op zoek zijn naar zingeving denk.

& Save the drama for the lama🦙..(beetje). Maar emotie is ook wat erbij hoort, dat is echt de taal van het hart. Zijn wij niet gewend in onze cultuur.

Volg je hart na er eerst over nagedacht te hebben dan kom je al een heel end .Als het drama word is het te denk ik .