Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers heeft nieuwe vent aan de haak geslagen


nicole kremers

Nicol Kremers wiens hart eens gebukt ging onder veel ellende heeft haar volgers laten weten dat er een nieuw licht in haar leven is gekomen een nieuwe vlam die de duisternis verdrijft.

“Happy Valentines”, zo luidde de boodschap van Nicol, begeleid door een foto die meer zegt dan duizend woorden: de verstrengeling van handen een symbool van nieuwe verbondenheid. De man die haar wereld opnieuw kleur geeft is niemand minder dan Janice Fronimakis een 37-jarige Griekse Adonis wiens carrière als model hem over de globe heeft gevoerd.

Maar de weg naar dit nieuwe geluk was geenszins eenvoudig. Nicol’s eerdere relatie met Peter Gillis een naam die synoniem staat aan controverse heeft diepe sporen achtergelaten. Beschuldigingen van mishandeling en de strijd met PTSS en angstaanvallen zijn donkere hoofdstukken in haar verhaal. Het is een saga van overleven van strijd, waarbij Nicol meerdere aangiftes deed tegen de vakantieparkmagnaat in haar poging om gerechtigheid te vinden.

In haar zoektocht naar heling heeft Nicol zich gewend tot therapie, zowel op de exotische stranden van Thailand als in het vertrouwde Nederland. “Het voordeel van behandeling in het buitenland, is dat je uit je comfortzone bent en je vierentwintig zeven op je herstel kunt richten.”

En nu met Janice aan haar zijde staat Nicol op een kruispunt van hoop en vrees. De angst voor het verleden ligt op de loer een stille getuige van de littekens die nog niet volledig zijn geheeld. “Ik ben soms nog bang en voel me onveilig”, onthult ze.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben benieuwd hoelang deze relatie weer gaat duren.