Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Harde klap voor Rachel Hazes, dit doet haar ontzettend pijn


Rachel Hazes

In het hart van een zonovergoten Spaanse badplaats probeerde Rachel Hazes, de vrouw die meer bekend staat om haar tumultueuze familierelaties dan om culinaire prestatie, het onmogelijke: een eigen realityserie lanceren op SBS 6. Met haar nieuwe onderneming een eetgelegenheid waar de geur van verse kroketten zich mengt met de zilte zeelucht wilde ze Nederland laten meegenieten van haar avonturen onder de Spaanse zon. Een cameraploeg werd uitgenodigd voor een proefopname in de hoop de kijkers thuis te betoveren met het dagelijkse leven van de Hazes-clan in het buitenland.

De droom om haar eigen real-life soap op de buis te krijgen bleef echter precies dat: een droom. SBS 6 besloot uiteindelijk de serie niet op te nemen in hun programmering, tot opluchting van velen binnen de televisiewereld. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp had al voorspeld dat het project gedoemd was te mislukken, gezien de geringe populariteit van Rachel bij het grote publiek. Yvonne Coldeweijer altijd scherp met haar commentaar suggereerde zelfs dat Rachel de voortdurende familieruzies met name die met haar dochter Roxeanne wilde gebruiken als lokmiddel voor kijkers.

De proefopnames die door insiders werden beschreven als een serie van alledaagse taferelen zonder echte hoogtepunten en vooral heel saai lieten SBS 6 onberoerd. Evert Santegoeds hoofdredacteur van Privé grapte dat de top van SBS waarschijnlijk indutte bij het zien van Rachel die ’s ochtends haar rolluiken opende om kroketten te serveren en ’s avonds weer sloot. Zijn collega bij Shownieuws, Sandra Schuurhof vroeg zich af of er wel genoeg actie in het dagelijkse leven van Rachel was om een soap te rechtvaardigen.

Dyantha Brooks van Shownieuws leek één van de weinigen die het potentieel zag in het concept, nieuwsgierig naar de ware aard van Rachel Hazes. Maar zoals Bart Ettekoven terecht opmerkte: een real-life soap draait om interactie met meerdere personen en bij Rachel draaide alles alleen om Rachel zelf. Dit bleek onvoldoende om de serie te dragen.

Uiteindelijk moest Rachel haar droom opbergen. SBS 6 sloot de deur voor de reallifesoap van Rachel Hazes, die ondanks haar inspanningen en een ongetwijfeld kleurrijk leven in Spanje niet de harten van de televisiekijkers of de zender zelf wist te winnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat dat mens zelf niet doorheeft dat inmiddels half Europa haar uitkotst.
Zij denkt echt echt iets bijzonders te zijn!!
Hopelijk valt dat 12 bij 12 bij 12 km bord onderhand eens voor haar hoofd op de grond kapot.
Dan ziet ze zelf wat voor verschrikkelijk mens ze werkelijk is.

Jammer Rochel. Nu moet je nog meer kroketten verkopen om hetzelfde geld binnen te krijgen nu de real life show niet doorgaat. Laat ook meteen zien hoe geliefd Rochel is. Niet dus. 😅

🤣🤣 Pijn..haha🤣🤣
Dat mormel heeft geen 💖
Enige waar ze van houdt is geld & zichzelf. De rest zijn pionnetjes & gebruiksvoorwerpen in haar spel.

En veel hersencellen heeft ze ook niet.

Zal ze wel net als junkie zoon & De Frogers een Videoland documentaire maken.
Alles voor cash…💰🤩🤪💸💸💸

Ahhh gossieeee geldwolf krijgt geen tonnen in haar mik.
Die zal balen😂 Is miss bitch volop gegund!

zit er ook helemaal niet op te wachten maar stop dan ook.met de fam gilles en meilands

toch allemaal onzin tv

Waarom een docu om te zien hoe hard ze werkt?En als videoland hier aan begint dan zijn ze goed gek en mag ik hopen dat geen mens er naar kijkt.Die vrouw is paranoia en 🤮🤮🤮 en ziet alleen maar💰💰💰💰💰💸💸💸