Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Schokkende beelden van Matthijs van Nieuwkerk’s wangedrag gelekt


Matthijs-van-Nieuwkerk

In een recente wending in het alom besproken schandaal rond Matthijs van Nieuwkerk blijkt de eens gevierde presentator dieper weg te zakken in het moeras van misdragingen. Matthijs van Nieuwkerk leek klaar voor een glorieuze terugkeer op de buis met een nieuw contract bij RTL. Dit contract was echter getekend vóór het explosieve rapport dat zijn vermeende tirannieke gedrag tijdens de DWDD-jaren aan het licht bracht. Nu met het rapport dat de gemoederen nog verder verhit is hij gevlucht naar Parijs met zijn partner aan zijn zijde. Maar het lijkt erop dat we nog maar aan het begin staan van wat onthuld gaat worden.

De geruchtenmolen draait op volle toeren met Bridget Maasland die suggereert dat er nog meer aanstaande is ditmaal rond seksueel grensoverschrijdend gedrag. Maar het meest onthullende is wellicht het bestaan van filmpjes van Matthijs zijn wangedrag. Deze filmpjes circuleren onder oud-medewerkers van DWDD en worden besproken in een WhatsApp-groep. Özcan Akyol bevestigde bij Vandaag Inside het bestaan van deze beelden en zei dat hij ze ook gezien had en daarom niet meer achter zijn vriend Matthijs staat.

Deze beelden die potentieel Matthijs’ gedrag in een nog slechter daglicht stellen, worden sceptisch bekeken door Johan Derksen. Hij waarschuwt voor het creatief knippen van beelden om situaties erger te doen lijken dan ze zijn een tactiek die volgens hem de toch al beschadigde reputatie van Matthijs onnodig verder zou schaden. Özcan Akyol merkt op dat de voormalige collega’s van Matthijs mogelijk zo woedend zijn dat ze uit zijn op wraak, ongeacht het persoonlijk leed voor Matthijs. Het is wel duidelijk dat Matthijs zijn carrière  echt definitief voorbij is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat het erg was is bekend, maar nu er filmpjes rond gaan is het nog erger.
Mensen zijn nieuwsgierig, wat er te zien is. Slim dat die mensen hem gefilmd hebben , dat komt nu mooi van pas.
Als zijn beste vriend Ozcan hem laat vallen als een baksteen dan weet je genoeg. En die zeiksnor neemt het weer voor hem op, dat is dezelfde vieze rat, die moeten ze ook lozen.
Van Nieuwkerk kan beter voorgoed in Parijs gaan wonen , hier is hij afgewerkt.
Maar hij heeft wel heel die jaren zijn zakken gevuld, van ons belasting geld.

Chrisje je weet dat afgewerkt boven de sloten anders over komt he? Ik weet goed wat jij bedoeld, hetzelfde als ik ben net aangereden. 🤣

Gelukkig is het voor jou duidelijk Yvon.😅👍

Blijkbaar snapt iemand niet hoe het Brabants dialect werkt. Als je ff zegt wie je bent en waar je woont. Stuur ik een Brabants woordenboek op.

Lief van jou Yvon, maar dat is niet nodig.
Je weet dat ik Christel ben, en uit Tilburg kom, dat vind ik voldoende.😉😂

Er is nog steeds geen filmpje geplaatst.
Dit geeft te denken, bestaat het filmpje wel ?
En zo ja, een perfectionist en iemand die onder grote druk staat schiet wel eens uit zijn slof.