Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Frans Bauer blijkt een enorm gat in zijn hand te hebben


frans-bauer-huilt

Frans Bauer die laatst nog zei dat hij trots zou zijn als Yvonne Coldeweijer zijn dochter was lijkt diep in de put te zitten. Nou diep in de put is wellicht een beetje overdreven, maar Frans blijkt zijn zuurverdiende geld er met bakken doorheen te jagen. Aangezien Frans een keurige vent is en Yvonne Coldeweijer nog nooit juice over hem heeft ontvangen vragen wij ons af wat er met al die miljoenen is gebeurd.

De site BekendeBuren dook in de boeken en ontdekte dat Frans zijn vermogen inmiddels is gehalveerd. In 2012 werd Frans nog geschat op een duizelingwekkend vermogen van 31 miljoen euro waarmee hij een van de rijkste artiesten van ons land was. Echter in 2017 was dit bedrag al gehalveerd naar een ‘schamele’ 14 miljoen euro en in 2022 daalde dit nog verder naar 12,5 miljoen. Frans Bauer heeft in tien jaar tijd maar liefst 17,5 miljoen euro laten verdampen.

De vraag die iedereen nu op de lippen brandt is: waar is al dat geld naartoe gegaan? Heeft Frans het royaal uitgegeven aan liefdadigheid? Of heeft hij zichzelf overgegeven aan een culinaire orgie van Chinese maaltijden? Of onderhoudt Frans toch stiekem een harem van vrouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou, die vraag brandt in ieder geval niet op mijn lippen.
Hij heeft er zelf hard voor gewerkt dus als hij er 17 miljoen doorheen heeft gejaagd
(is maar een aanname) dan zal het mij een worst wezen.
Het is, bijvoorbeeld, niet te vergelijken met de miljoenen die Rachel van een ander er doorheen jaagt, dat is een ander verhaal.