Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen deelt bizarre beelden van haar keizersnede


Chantal Janzen

Chantal Janzen heeft op Instagram een bijzonder moment gedeeld. Ter ere van de vijftiende verjaardag van haar zoon James, postte ze een throwback-foto uit het ziekenhuis net na zijn geboorte. Maar daar stopt het niet; Chantal heeft voor de echte fans een heel expliciet fotoalbum klaarliggen.

Vijftien jaar geleden werd James geboren via een geplande keizersnede, een moment dat Chantal zich nog levendig herinnert. “Onze baby zat andersom, met het hoofd boven. Om 08.25u werd de allerliefste, mooiste baby geboren: James.” Chantal kan niet stoppen met het uiten van haar trots en liefde voor James, die volgens haar de allerleukste en liefste baby ooit was.

In haar post beschrijft Chantal hoe ze elk jaar weer vol trots het geboorteverhaal van James deelt met haar gezin. “Als ik naar hem kijk, nu 15 jaar oud, dan klap ik nog steeds uit elkaar van trots. Hij is nog steeds de allerliefste, leukste, knapste,” schrijft Chantal. Ze prijst zijn muzikaal talent en hart en benadrukt hoeveel ze van hem houdt.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de details van een keizersnede, heeft Chantal een verrassing: “Ik heb iedere stap op de foto.” Ze biedt aan om foto’s van haar keizersnede te delen met geïnteresseerden. Echt Chantal doet alles voor een beetje aandacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties