Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wendy van Hout shockeert volgers met bizarre metamorfose


wendy

Wendy de partner van Peter Gillis staat bekend om haar opvallende en inktzwarte tatoeages. Maar nu heeft ze iets verrassends gedaan: op Instagram toonde ze zichzelf zonder de gebruikelijke tattoos, tot grote verbazing en bewondering van haar volgers.

In een opzienbarende Instagram-video onthult de voormalige kermisexploitante haar transformatie van een stoere, getatoeëerde verschijning naar een klassieke schoonheid met een onberispelijke huid. “Think twice..spijt komt altijd te laat,” schrijft ze erbij. Dit roept de vraag op: heeft ze spijt van de permanente inktschilderingen die haar huid sieren?

De video heeft een golf van reacties losgemaakt. “Je bent echt een mooie vrouw, maar de tattoo in je hals is zo dominant,” reageert een volger. Deze opmerkingen suggereren dat Wendy van Hout wellicht een bezoekje aan de laserkliniek overweegt om haar tatoeages te laten verwijderen. Laten we eerlijk zijn de opvallende tattoo in haar nek siert haar niet.

Deze actie van Wendy zorgt voor veel speculatie. Is dit het begin van een nieuw hoofdstuk voor Wendy, waarin ze afscheid neemt van haar tatoeages? Of is deze make-over slechts een tijdelijke verandering voor social media?

Hieronder de video:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat dit een goede les zijn voor een ieder die aan een hals tattoo wil beginnen.
Ben alleen bang dat het (weg) laseren geen verbetering zal geven.
Dat laat namelijk ook heel veel huidschade achter.
Heel erg dat ze deze dominante tattoos heeft laten zetten want al met al is (was) het een mooie vrouw.

De tatoeages weg laten laseren, wie heeft dat nog meer gedaan voor 🐖? Juist Nicol had ook tatoeages weglaten halen voor 🐖 omdat hij tatoeages niet mooi vind volgens mij. Dus het zou me niets verbazen als Wendy ze ook laat weghalen voor 🐖.
Ik heb zelf ook tatoeages en ik heb er nog nooit spijt van gehad, maar mijn tatoeages hebben dan ook allemaal een betekenis voor mij. En er gaan er nog 2 of 3 kleintjes bij komen ooit. Gelukkig heb ik er geen in mijn hals. Dat vind ik echt niet mooi, dat is zo’n zwarte vlek onder je gezicht.