Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Na weken radiostilte: Maan reageert op verslavingsgeruchten met gewaagde strandkiekjes


Maan-de-Steenwinkel

De Nederlandse showbizzwereld is in rep en roer door de plotselinge radiostilte van zangeres Maan de Steenwinkel. De geruchtenmolen draait op volle toeren, vooral nadat Yvonne Coldeweijer zich afvroeg wat er gaande is met de populaire zangeres. “Waar is De Steenwinkel gebleven?” vroeg Coldeweijer zich af. “Ze is al weken niet meer actief op Instagram, niet meer te zien bij De Streamers en nu ook niet bij Vrienden van Amstel Live… Waar is die meid?”

De speculaties namen een serieuze wending toen Coldeweijer een mogelijk donkere kant van Maan’s leven belichtte. “Er zijn geruchten over drugsgebruik sinds ze met Karel samen is. Het gebruik zou flink zijn toegenomen”, beweerde ze, gebaseerd op informatie van insiders. “Verschillende mensen maken zich zorgen, en ik hoor dat ze zelf ook wil stoppen.”

Het management van Maan bevestigde dat ze in 2024 geen nieuwe muziek of optredens zal verzorgen, een besluit dat als een schok kwam voor haar trouwe fans. Maar is er meer aan de hand dan een simpele pauze?

Coldeweijer onthulde recent dat het mysterie rond Maan’s afwezigheid is opgelost. “Maan en Karel zijn momenteel op vakantie in de Filipijnen”, zei ze, verwijzend naar waarnemingen door haar bronnen. Na een week van stilte heeft Maan zelf gereageerd door vakantiefoto’s te delen vanuit een idyllische locatie in de Filipijnen.

Deze nieuwe foto’s van een ogenschijnlijk ontspannen en gelukkige Maan brengen enige geruststelling onder haar fans. Het lijkt erop dat het misschien niet zo slecht gaat met de zangeres als eerder werd gevreesd.

Hieronder de foto:

maan
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties