Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Nieuwe schok rond Marco Borsato: Had Theo van Gogh weet van zijn wangedrag?


Marco-borsato

Er hangt weer een duistere wolk boven Marco Borsato wiens naam al langer wordt omgeven door schandalen van grensoverschrijdend gedrag. Nu duikt er een nieuw, onthullend detail op uit het verleden dit keer uit de biografie ‘De Bolle Gogh’ over de controversiële tv-maker Theo van Gogh, zoals gemeld door weekblad Story.

In het boek worden niet alleen de extravagante escapades van Van Gogh beschreven, maar ook een verrassende connectie met Marco Borsato. Weinigen weten dat Van Gogh vlak voor zijn tragische dood vier videoclips voor Borsato regisseerde. Theo bekend om zijn provocerende stijl, stelde een aantal bizarre scenario’s voor. Tot Theo’s verbijstering ging Marco akkoord met al deze wilde ideeën wat resulteerde in de realisatie van de clips.

Theo van Gogh, die nooit een blad voor de mond nam uitte zijn verwarring over Borsato’s bereidheid om mee te gaan in deze vreemde concepten. “Er is iets met die Borsato. Hij heeft een zwarte kant en ik weet niet wat die kant is; hij laat het niet zien, op geen enkel moment”, sprak hij tegen zijn zakenpartner Doesjka.

De speculaties over wat Theo precies bedoelde blijven onbeantwoord, maar de problemen voor Marco Borsato zijn sindsdien alleen maar toegenomen. Jaren na deze gebeurtenissen wordt hij beschuldigd van ontucht met een minderjarige. Het Openbaar Ministerie heeft aangekondigd dat de zanger vervolgd zal worden, maar wanneer deze zaak voorkomt, blijft onzeker. Zijn advocaat Gert-Jan Knoops gaf onlangs aan dat het mogelijk is dat de zaak pas volgend jaar voor de rechter komt.

“Er is geen duidelijkheid over de datum van de rechtszaak. Het is zelfs nog maar de vraag of het dit jaar zal zijn”, zei Knoops in een interview met Sven Op 1. Dit roept de vraag op: Moet Marco Borsato nóg langer wachten op een uitspraak? “Dat is zeker mogelijk. Dat weten wij ook niet. Dat hangt ook af van het afronden van het vooronderzoek”, aldus Knoops.

Dus terwijl de tijd verstrijkt, blijft de toekomst van Marco Borsato omhuld in mysterie en speculatie, waarbij elk nieuw detail meer vragen oproept dan antwoorden geeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stille wateren hebben diepe gronden.
Je kunt bij iemand niet in zijn hoofd kijken.

Ik heb een collega gehad en die zei altijd. Je kan iemand wel tegen het hoofd kijken, maar niet erin.