Het laatste showbizz nieuws

Caroline van der Plas, Shownieuws

Caroline van der Plas kapot van verdriet is heel eenzaam


Caroline van der Plas

In de coulissen van de Nederlandse politiek waar intriges en emoties vaak hand in hand gaan staat Caroline van der Plas partijleider van de BBB centraal in een gloednieuwe documentaire. Deze productie, eenvoudigweg getiteld ‘Caroline’, belooft een onthullend kijkje te geven in het leven van één van de meest besproken figuren van het afgelopen politieke jaar. En om iedereen alvast op het puntje van hun stoel te krijgen heeft Videoland nu de eerste beelden vrijgegeven.

De documentaire die volgende week zijn debuut maakt is niet zomaar een politiek verslag; het is een diepgaand, persoonlijk portret van een vrouw die achter de schermen vaak worstelt met eenzaamheid en emotionele momenten. Tranen zijn geen onbekend verschijnsel in het leven van deze politieke krachtpatser.

De man achter de lens journalist Jaïr Ferwerda heeft Caroline een half jaar lang gevolgd. Deze periode, die leidt naar wat beschouwd wordt als ‘de spannendste verkiezingen ooit’, onthult niet alleen haar professionele uitdagingen, maar ook intieme details van haar persoonlijke leven. Videoland belooft de kijkers antwoorden op de prangende vraag: ‘Wie is Caroline echt?’.

In de documentaire komen diverse belangrijke figuren uit Caroline’s leven aan het woord. Haar zoons, haar moeder, en BBB-premierskandidaat Mona Keijzer delen hun openhartige verhalen waardoor een completer beeld van Caroline ontstaat.

Jaïr Ferwerda benadrukt de authenticiteit van deze documentaire. Hij licht toe dat ze Caroline mochten volgen in zowel goede als slechte tijden. De documentaire onthult volgens hem op een soms schrijnende en emotionele manier de ‘achterkant’ van een politiek leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze echt alles laten zien, dus ook de minkanten, dan is het echt pas een goede documentaire.