Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoon Glennis Grace zorgt weer voor problemen


glennis

Er is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het schandaalboek van Glennis Grace en haar zoon. De ellende van deze moeder en haar zoon maken al geruime tijd de tongen los. De recente gebeurtenissen rondom Anthony de 17-jarige spruit van Glennis doen de gemoederen weer hoog oplopen en zijn shocking.

Even terug in de tijd voordat we bij het nieuwe verhaal komen. Het begon allemaal in een Jumbo supermarkt waar Anthony werd betrapt op vapen een handeling die hem prompt een uitzetting uit de winkel opleverde. Dit incident escaleerde snel toen Glennis ter plaatse kwam en volgens ooggetuigen betrokken raakte bij een enorme matpartij met het winkelpersoneel. Dit was niet zomaar een moeder die haar kind verdedigt nee dit was compleet gestoord en het begin van een reeks controversiële momenten die het duo in een kwaad daglicht stelden.

Onlangs heeft de jonge Anthony wederom voor opschudding gezorgd. Dit keer niet in een supermarkt, maar op het zonovergoten Curaçao. Volgens niemand minder dan Yvonne Coldeweijer heeft Anthony zich opnieuw misdragen. “Drie keer raden wie zich weer eens misdragen heeft op Curaçao. De zoon van Glennis. What else is new,” citeert Coldeweijer. Tijdens een bezoek aan de hotspot Zanzi werd Anthony beschuldigd van het slaan van een meisje. Dit incident gezien door een toevallige ‘spion’ op weg naar de wc heeft voor de nodige commotie gezorgd. Glennis die ook ter plaatse was werd snel geïdentificeerd door de beveiliging als de moeder van de dader. Het meisje die de klap kreeg van Anthony was totaal overstuur en bang.

Het drama stopt hier niet. Eerder op de dag was Anthony al van het strand verwijderd wegens vermeend agressief gedrag. Wat de precieze aanleiding was voor het slaan van het meisje blijft onbekend, maar geruchten over een hele dag vol ruzie en onenigheid doen de ronde. “Pareltje van de samenleving!” besluit Coldeweijer haar relaas.

Deze recente voorvallen voegen alleen maar toe aan het beeld van Glennis en Anthony als de ’tokkies’ van de Nederlandse samenleving een beeld dat al langer bestaat, maar nu steeds meer vorm lijkt te krijgen. Het lijkt erop dat dit moeder-zoon duo vastbesloten is om de controversiële kroon te dragen, met de ene na de andere ophefmakende gebeurtenis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een asociale hufter, en moeder haar prinsje maar blijven verdedigen.
Hij heeft nooit iets anders gezien, zijn moeder is en was niet het goede voorbeeld, aanpakken die kwal .😡

De zoon heeft natuurlijk ook geen lichtend voorbeeld; zijn moeder, Glennis Grace, heeft meerdere keren laten zien dat zij behoort tot het schuim der natie. Een schande voor De Jordaan in Amsterdam, waar gewone mensen over het algemeen vredig met elkaar samenwonen.

Dit soort blagen krijg je met moeders die een kind krijgen en niet weten hoe ze het moeten opvoeden. Tuig van de richel gaat het dan worden, hij is een perfect voorbeeld.

Misschien word het eens tijd dat de vader de opvoeding gaat verzorgen

Ben alleen bang als die nog in beeld is,dat die niet veel beter is.

Weet niet hij haalt of zoekt het nieuws niet wat dan wel weer in zijn voordeel spreekt .Hij blijft als vader natuurlijk net zo goed verantwoordelijk

Je zou denken dat een alleenstaande moeder (eigenlijk elke moeder) haar zoon toch wel wel respect voor vrouwen mee zou geven. Maar dat geldt zo te lezen dus niet voor Glennis Grace.

Misschien doet hij het wel expres. Negatieve aandacht is ook aandacht.

Jochie is nu al een zware crimineel!
Mama vindt alles goed wat hij doet. Ook dit zal ze zeker weten goedkeuren.
Niemand mag haar schatje namelijk tegenspreken.
Dan verdient hij/zii een pak slaag.
Gestoorde waarden en normen van asoo mammie.