Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waaat! Deelneemster Winter vol Liefde is meteen zwanger


w

Het romantische avontuur van Saul en Amy Rose bekend van het tv-programma ‘Winter Vol Liefde’, neemt een bijzondere wending. Naast hun verloving is het stel in blijde verwachting van hun eerste kind, zo bevestigt Story.

De eerste ontmoeting tussen de Zwitserse makelaar Saul en de Nederlandse studente Amy Rose, in de idyllische sneeuwlandschappen van Riederalp, was meteen raak. De chemie tussen hen was onmiskenbaar en de romantiek bloeide snel op.

Saul’s wens om snel een gezin te stichten bleek een gedeelde droom met Amy Rose. Het geluk lacht hen nu toe met het nieuws van de zwangerschap en een aankomend huwelijk.

Amy Rose heeft haar vertrouwde leven in Nederland achter zich gelaten en is bij Saul ingetrokken. Een vertrouweling vertelt aan Story: “Amy woont nu in Saul’s dorp, waar ze een baan heeft gevonden op een redelijke afstand van hun huis.” Haar moeder, eigenaresse van een lokale kapsalon, is overgelukkig dat haar dochter de ware liefde heeft gevonden.

De toekomst ziet er stralend uit voor het stel, omringd door de Zwitserse bergen. Hun avontuur in ‘Winter Vol Liefde’ heeft hen niet alleen elkaar, maar ook een belofte van een gezamenlijke toekomst en een nieuw gezinslid gebracht. Het verhaal van Saul en Amy Rose toont aan dat liefde geen grenzen kent, zowel letterlijk als figuurlijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk, fris goed verzorgd koppel. Zij lekker gek en hij respect voor vrouwen en heel knap. Leuk v d bebe. Leuk ook beetje leeftijdsverschil, alles leuk.

Ze wou hem persé en heeft er dus alles aan gedaan om hem te krijgen, zelfs zwanger worden. Ik mag haar niet. Dat lachje van haar als er weer één naar huis moest, het stiekem mee luisteren enz. enz. Nee niet mijn favoriet. Ik hoop, ook voor dat kindje, dat het goed uitpakt. Raar iets, je kent elkaar nog geen maand en ze is al zwanger !!!

Ze is niet zwanger, ze wil wel voor dat ze 25 is graag een kind hebben. Ze woont al in Zwitserland, dus het zal niet lang duren voordat ze zwanger is.

gescripte troep met braderie-acteurs