Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Drama: Maxime Meiland vervolgd wegens smaad en laster


Maxime-meiland

In de donkere krochten van het juridische landschap heeft zich een opmerkelijke twist voorgedaan rondom Maxime Meiland. Het kort geding van een man beschuldigd van verkrachting door de spraakmakende realityster is namelijk verplaatst.

Normaal gesproken zou deze zaak al op 19 januari plaatsvinden, maar nu zal het achter gesloten deuren behandeld worden op 16 februari in de rechtbank Den Haag. Een woordvoerder van de rechtbank bevestigt dat deze wijziging op verzoek van beide partijen is gedaan. Het belooft een hoogst interessante juridische confrontatie te worden, ver weg van de schijnwerpers.

In december deed de man aangifte tegen de realityster. Hij beschuldigt Maxime Meiland ervan hem valselijk te hebben beticht van verkrachting. Opvallend genoeg heeft Meiland in haar biografie over deze man geschreven, bewerende dat hij haar heeft verkracht. Inmiddels wordt getwijfeld aan het verhaal van Maxime en volgens sommige heeft Maxime het verhaal verzonnen om haar boek beter te verkopen.

Slachtofferadvocaat Sébas Diekstra ondersteunt Maxime Meiland met zijn juridische expertise. Een opmerkelijk gegeven, gezien beide advocaten hebben besloten om niet te reageren op het recente bericht van de rechtbank. Dit roept speculaties op over wat er werkelijk gaande is achter de schermen. Welke bewijzen zullen er worden aangedragen tijdens deze cruciale zaak? En hoe zal dit uiteindelijk aflopen voor Maxime Meiland?

We blijven dit proces nauwlettend volgen en zullen je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in deze schokkende verkrachtingszaak. Zal de waarheid aan het licht komen, of blijven we achter met onbeantwoorde vragen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat wisten we toch al?

Als de man inderdaad onschuldig is, mag ik hopen dat ze hier niet ongestraft mee weg komt.
In dit land zal het uitdraaien op 5 uur taakstraf ?
Of dat de rechter gaat zeggen: “foei, niet meer doen hé ?”
Als BN-er mag je namelijk in dit land van alles roepen, van alles doen, ongelofelijk misdragen enzovoorts.
En dan niet te vergeten de juristen die daar dan weer een slaatje uit proberen te slaan.
Want, oh, oh, wat zijn de meeste BN-ers toch zielig. 🤮
Een enkeling daar gelaten. Je mag tenslotte niet iedereen over één kam scheren.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

Onnozele zaak mensen wachten op advocaten die schaars zijn en word dit pulp weer voorrang verleend om aandacht of een boek op te pimpen …. schandalig.

De advocaten die met deze werken verdienen er goed aan .Die stellen zich zelden beschikbaar voor de gewone mens .

Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat Maxime er heel erg genadig af gaat komen, en dat voordat het 16 februari is, er een schikking ligt. Dat ze bijvoorbeeld een inlegvel in haar boek moet doen, waarin staat dat ze niet verkracht is.
Waarom zou je anders een rechtzaak uitstellen? Dat doe je alleen als je er onderling uit wil komen.

Of vermeende verkrachter had niet door dat ze nee zei omdat ze bekend stond als een makkelijke meid Zou allebei kunnen Ik denk ook dat er wel iets geschikt word .En weer door.

aangifte van verkrachting ineens en iemand anders gevonden of ingehuurd om zich ook als slachtoffer voor te doen. nadege misschien? 🤣die draait de hand ook niet om voor een paar leugens de wereld in te schieten

vervolgens weer een aangifte van vermeende verkrachter tegen maxiem vanwege valse aangifte.

ik geloof maxiem niet. punt. hopelijk valt het doek heel rap voor deze maf en de hele familie erbij