Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes plaatst afschuwelijke reactie op trouwplannen Roxeanne Hazes


Roxeanne-Rachel

Roxeanne Hazes, die onlangs de banden met haar broer André Hazes herstelde, straalt nog steeds van liefde voor haar verloofde Erik. Het koppel, dat al zeven jaar samen is, heeft hun huwelijk nog niet bezegeld, en Roxeanne deelt in &C Magazine de redenen achter dit uitstel.

De liefde tussen Roxeanne en Erik is sterk, maar de realiteit van het plannen van hun droomhuwelijk blijkt complexer. Roxeanne verduidelijkt: “We wilden een festivalachtige bruiloft met live bands en foodtrucks, maar de kosten liepen de spuigaten uit. We vroegen ons af of zo’n duur feest het echt waard was.”

De zangeres heeft ook persoonlijk zware tijden doorgemaakt: een zwangerschap, een miskraam, gevolgd door een depressie. “Nu komen we in een fase waar het idee van trouwen weer aantrekkelijk wordt, vooral met ons zoontje Fender erbij,” legt Roxeanne uit. “We moeten gewoon een datum prikken, anders gebeurt het nooit. Ik kijk ernaar uit om naast mijn eigen achternaam ook de naam van mijn twee jongens te dragen.”

Het paar heeft besloten hun aanvankelijke grootse plannen te laten varen en te kiezen voor een intiemere setting: “Geen uitbundig festival, maar een simpele ceremonie in het gemeentehuis, met een kleine groep en daarna gezellig uit eten.”

De grote vraag is nu of André en Rachel Hazes bij de bruiloft aanwezig zullen zijn. Na een langdurige familiebreuk is er weer contact tussen Roxeanne en haar broer. Patty Brard onthulde in Shownieuws dat er een gesprek aanstaande is tussen de gezinsleden. “André wilde geen ruzie met zijn moeder en Roxeanne,” zegt Patty. “Deze kerst zou een perfect moment zijn voor een ontmoeting, een stap naar vrede in de familie.”

Maar het lijkt erop dat Rachel Hazes haar gif al heeft geuit in een reactie onder een post van Roxeanne. Uiteraard niet onder haar eigen naam, maar een fake account zoals ze vaker doet.

Hieronder de heftige reactie van Rachel:

rach
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een mentaal uitgedaagde hond uit de valse roedel k*ttenlikkertjes van mevrouw van Galen. Je ziet het direct aan de beroerde manier van schrijven.
Een bijzonder gênante vertoning.🤦

Misschien een beetje ongelukkig geformuleerd, maar met wat ene Peruvian schrijft, slaat hij/zij de spijker in veel gevallen precies op de kop .Als ik dan jouw reactie zie, beste Catweazle, en je begint direct te schelden en een ander voor k-likkertje uit te maken, weet ik dat we hier met een sneue, zielige Westenberg fan te maken hebben. Dat is nog eens een gênante vertoning joh!

Waar komt Westenberg voor in bovenstaand artikel dan .??Dat schelden is inderdaad overbodig en ongelukkig geformuleerd.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Elly

Woef.🐈‍⬛
Even je bakje water leegdrinken om de smerige nasmaak weg te krijgen van al dat gelik en dan snel je mandje in, beste IMKE. Of is het IBRAHIM? 😂
Wij zaten al op je te wachten en hadden onderling gewed met welke naam je deze keer jouw intrede zou maken. 🤣 🤣

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door J v G

Dat jij denkt dat ik iemand anders ben dan Imke, vind ik prima, beste JvG, maar op hetzelfde moment schoot mij wel een oud gezegde te binnen: “Kleine lieden hebben kleine gedachten”
Doel van een discussie is om te proberen iemand met argumenten van gedachten te laten veranderen en het is nooit de bedoeling om een blik scheldwoorden open te trekken en allerlei walgelijke opmerkingen te maken.
Dat jij met dat illustere groepje van je kennelijk tot niets anders in staat is, zegt veel over de opvoeding, mentaliteit, niveau en opleiding..

hahaha je probeert een ander nu schuldig te maken door het om te draaien. alsof het woord k*ttelikker erger is dan de walgelijke uitspraken van die lelijke naaktpoedel!!!!
hoe doorzichtig ben je dan? het feit dat je het er mee eens bent zegt genoeg wie en wat jij bent. 🤮

Zielig om zo over je eigen kind te schrijven.
Maar ze is een zielige oude vrouw !!!

De hele tekst klinkt zo giftig, de schrijver heeft het niet gemakkelijk met zichzelf. 😮🧐

Shownieuws kijken met een stukje v een space 🍰. Je weet niet wat je ziet, zeker niet met Patty Brard die zichzelf altijd graag hoort praten. En zo wordt het een theekransje, advocate Natasha en Leontien van Moorsel.

En hun diverse onderwerpen kriskras door elkaar heen.
Of kijk eens nuchter naar
Evert Santegoed en René Mioch , hun anti – chemie met elkaar 😂.

Maar ook hypocriet natuurlijk …Wij zijn ook voor juice … maar lijkt of je met weed iets anders meemaakt, er dieper over nadenkt ff.

Maarja weed kan ook aanvoelen van glas halfvol (dat het verzwaard, lager in trilling is met hoe je normaal bent). Ligt er ook aan v welke coffeeshop.

U bent ook wel van de monoloog zie ik.Ach u gebruikt in ieder geval steeds dezelfde naam.