Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldewijer zit er steeds vaker naast dan dat het waar is


Yvonne-Coldeweijer

Het lijkt erop dat Yvonne Coldeweijer bekend als de juice-koningin van Nederland recentelijk vaker mis schiet met haar onthullingen. Haar bewering dat Katja Schuurman in een afkickkliniek in Zuid-Afrika zou zitten, werd door Schuurman zelf ontkracht. Via een videogesprek met Bart Ettekoven van ‘Shownieuws’ liet ze zien dat ze in Amsterdam was en noemde ze Coldeweijers beweringen “complete onzin.”

Ook Bibi Breijman de partner van Waylon heeft publiekelijk haar ongenoegen geuit over Coldeweijers berichtgeving. Ze beschuldigt Coldeweijer ervan met mensenlevens te spelen door roddels te verspreiden over haar gezin, met name over vermeend vreemdgaan van Waylon met een werkneemster van het kinderdagverblijf. Volgens Bibi speelde dit zich voor haar relatie met Waylon af.

Yvonne melde ook recentelijk dat Jamie Vaes en Lil Kleine weer terug bij elkaar zouden zijn. Volgens het management van beide klopt hier helemaal niks van. Daarnaast heeft Coldeweijer zichzelf in diskrediet gebracht door te vallen voor een nepverhaal van BNR waarin presentatrice Talitha Muusse onterecht werd beschuldigd van drugsgebruik.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

#Yvonnemoe.😴

Nou Yvonne, tijd voor nieuwere bronnen/spionnen dus.