Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eus en redacteur beschuldigd van wangedrag bij Sterren op het Doek


eus

Jan Slagter de bekende omroepbaas van MAX is recentelijk op een wel heel onaangename manier verrast. In een aflevering van het NTR-programma ‘Jouw Grens, Mijn Grens’ gepresenteerd door Coen Verbraak werd Slagter geconfronteerd met beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag binnen zijn eigen programma ‘Sterren op het Doek’. Dit programma dat door Mediawater voor MAX geproduceerd wordt en waar Özcan Akyol als presentator optreedt heeft blijkbaar een duistere kant.

Volgens bronnen was er in het verleden sprake van wangedrag, waarbij een medewerker van ‘Sterren op het Doek’ zelfs ontslag nam vanwege de woede-uitbarstingen van een eindredacteur. Ook zou een vrouwelijke medewerkster zich geïntimideerd hebben gevoeld door Eus wat haar naar de vertrouwenspersoon deed stappen. Hoewel benadrukt werd dat het hier niet ging om seksueel grensoverschrijdend gedrag werd de betreffende eindredacteur in zijn tweede jaar ontslagen.

De grote vraag is nu: Wist Slagter hier iets van? Hij beweert van niets te weten en voelt zich door de redactie van het NTR-programma in de val gelokt. Er waren afspraken gemaakt over de inhoud van zijn bijdrage, maar deze werden niet nageleefd. Slagter overweegt zelfs juridische stappen als zijn bijdrage niet wordt aangepast.

Dit incident is slechts het nieuwste in een reeks schandalen die Hilversum hebben geschokt. Met discussies rondom talkshows zoals Op1 en Khalid & Sophie en een al een jaar durend onderzoek naar misstanden lijkt het erop dat de televisiewereld zichzelf keer op keer in de problemen brengt. En met een nieuw kabinet dat mogelijk het mes zet in de budgetten worden de zaken er niet makkelijker op voor omroep MAX en Jan Slagter.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties