Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jake Paul koopt bizar kado voor Jutta Leerdam


De flamboyante vriend van Jutta Leerdam, Jake Paul heeft weer eens flink uitgepakt met zijn nieuwste aankoop: een oogverblindende Ferrari SF-90. Dit nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje toen hij in een TikTok-filmpje trots zijn nieuwste speeltje toonde met een prijskaartje van maar liefst een half miljoen euro. “Geen beter gevoel,” verkondigde Jake, terwijl hij zijn fonkelnieuwe Ferrari naast een andere opvallend vergelijkbare gele Ferrari parkeerde.

De opvallende keuze voor nóg een gele Ferrari zorgt voor gemengde reacties onder zijn volgers. Sommigen zijn in extase over zijn luxe levensstijl, terwijl anderen zich hoofdschuddend afvragen waarom hij opnieuw voor geel koos. “Waarom weer geel?,” vragen ze zich vertwijfeld af. Zou dit de lievenlingskleur van Jutta zijn?

Maar Jake’s extravagante aankoop is niet het enige wat de tongen losmaakt. Fans zijn ook razend benieuwd of één van deze glimmende bolides bestemd is voor zijn vriendin Jutta. “Welke is voor Jutta?,” speculeren zijn volgers gretig. Jutta zou vast niet met Jake zijn gegaan, omdat hij zo beroemd en rijk is toch? Of kunnen we Jutta in hetzelfde rijtje schuiven als Wendy de vriendin van Peter Gillis.

Hieronder de beelden:

@jakepaul

No better feeling. New SF-90 to match the 296.

♬ original sound – Jake Paul
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ah Benny, hou eens op, kan je niet je jaloezie bedwingen?

Jake en Jutta zijn 2 mensen die elkaar gevonden hebben.
Fijn voor deze top sporters.
Alle geluk in 2024 voor beiden