Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje veroorzaakt schandaal na misselijke uitspraken: ‘Verdwijn, Zeikwijf’


eloise-van-oranje

Gravin Eloise de dochter van prins Constantijn heeft de afgelopen jaren een digitale storm veroorzaakt met haar online aanwezigheid. Van een relatief onbekend lid van de koninklijke familie tot een ware influencer met bijna 500.000 volgers op Instagram. Eloise ooit het hartendiefje van Nederland lijkt nu echter in een heel ander daglicht te staan na haar recente uitspraken.

Eloise’s plotselinge val uit de gratie kwam na een controversieel interview waarin ze haar verlangen naar een leven in anonimiteit uitte terwijl ze tegelijkertijd als een fervente wereldreiziger in de schijnwerpers stond. Haar tegenstrijdige uitspraken over milieuactivisme waarbij ze aangaf dat ze niet van plan was minder te vliegen ondanks haar sympathie voor Extinction Rebellion hebben veel wenkbrauwen doen fronsen.

Jan Dijkgraaf bekend van zijn Meiland-biografie heeft geen blad voor de mond genomen in zijn kritiek op Eloise. “Eloise zegt dat ze niet wil vliegen en minder wil worden aangestaard. Maar ironisch genoeg blijft ze de wereld rondvliegen en zichzelf filmen voor sociale media. Waarom zoekt ze de vergetelheid niet op als ze zo naar anonimiteit verlangt?,” aldus Dijkgraaf.

Ook Geert Dales voormalig voorzitter van 50Plus en Bart Nijman van GeenStijl hebben zich in de discussie gemengd. “Huichelen, veinzen, faken, liegen, de poseur uithangen. Het waart rond als een ernstig virus. Hou op met dat gehuichel. Als je zo ’snakt naar wat anonimiteit’ heb ik een advies. Kap met dat uitponden van je bevoorrechte positie. Zoek een leuke baan. Draag zinvol bij aan de samenleving. Stop dat maffe poseergedrag,” aldus Dales.

Bart Nijman doet daar nog een schepje bovenop: “Hoe bekender ze wordt hoe meer domheid er uit komt. Ze had een zekere cool toen ze obscuur was. Nu is het gewoon een Meilandje met een groter chateau.” 

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je je aansluit bij Extinction Rebellion dan verlies je al sowieso je geloofwaardigheid.
Dat E.R. protesteert, prima, is hun goed recht.
Alleen de manier waarop is buiten alle proporties en vaak illegaal.
Goed voorbeeld voor je kinderen zal ik maar zeggen.
En als je dan klaar bent met je planeetprotest, moet je vooral enorm veel klerezooi achterlaten op de snelweg, waar diverse onderbetaalde vuilnisophalers een paar dagen mee bezig zijn om die zooi op te ruimen.

Het hartendiefje van Nederland, bij extreem linkse deugers misschien. Het appelenkoontje van Oranje vertoont licht narcistische trekjes, en de media blijft iedere schreeuw om aandacht maar uitventen. Want, het kind is aandachtziek. Misschien is aan de slag bij Brownies voor Downies een betere optie.

Als je de halve wereld overvliegt en vervolgens beweerd ER te steunen, vraag ik mij met alle respect af: welke standpunten steun je dan?

Doneer de helft van je bankrekening, en vertik het om te vliegen,, dat krijg je geloofwaardigheid.

Nu komt het over alsof ze zich “wegens de woke cultuur “ als guttmench wil profileren, maar wegens (koninklijke) verplichtingen er niet aan kàn houden.

Als je echt zou willen zou ze ook kunnen,, maar ik zou me gezien haar familie bij een ander platform aansluiten.

Wat een ordinair wijffie zeg!😜