Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bibi Breijman kapot van verdriet, vermeende minnares Waylon belt haar


bibitranen

De zwangere Bibi Breijman heeft haar grens bereikt. Het laatste nieuws over de vermeende affaire van haar partner Waylon met Kimmy die werkte op een kinderdagverblijf heeft haar woedend gemaakt. Deze onthulling gepubliceerd door een juicekanaal beweert dat Waylon en Kimmy elkaar hebben ontmoet op het kinderdagverblijf van hun dochter Teddy. Maar Bibi laat er geen gras over groeien en ontkracht deze geruchten met krachtige woorden op Instagram.

Kimmy zelf heeft contact gezocht met Bibi om haar kant van het verhaal te vertellen. Volgens Kimmy is er inderdaad iets gebeurd, maar dit vond plaats in 2016 ruim voordat Bibi en Waylon een stel werden. Ze uit haar frustratie over hoe de juicekanalen de feiten negeren ondanks haar pogingen om de waarheid te verhelderen.

De situatie escaleert wanneer Bibi publiekelijk het bericht van Kimmy deelt haar frustratie en ongeloof uitspreekt over de manier waarop haar gezin in de media wordt afgeschilderd. “Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, maar dit moet wel een keer gaan eindigen,” verklaart Bibi. Ze hekelt de juicekanalen voor hun onverantwoordelijke berichtgeving en het gebruik van haar dochters naam, gekoppeld aan haar veilige omgeving het kinderdagverblijf.

“Waar ligt de grens? Hou hier mee op en laat mijn gezin met rust. Jullie juicekanalen spelen gewoon met mensenlevens,” voegt Bibi er verontwaardigd aan toe. Toch lijken de juicekanalen niet helemaal overtuigd dat deze affaire van Waylon zich afspeelde voordat hij met Bibi ging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tuurlijk..voor dat ze een stel werden ging Waylon regelmatig naar kinderdag verblijven. Nou ja iedereen zijn hobby.

Af en toe heb ik zoiets van als je niet weet hoe of wat zelfs als juice site , hou gewoon je mond. Is ze nog niet genoeg door het slijk gehaald en weer nu ze zwanger is.

Nog maar pas geleden , deelde ze zelf alles over haar relatie met Waylon.
En niet een keer maar meerdere keren, ook dat ze begrip had over zijn vreemd gaan. En ook nog een liedje uit gebracht hier over.
Wat een puinzooi zeg ,en dan nog zwanger van een derde kind.
Die vent zal ze nooit alleen hebben, hij houd het met niemand vol.

Als er iemand is die recht van spreken heeft over de relatie met Waylon is het Bibi zelf en niemand anders. Al krijgt ze nog 20 kinderen van hem, dat gaat niemand verder ook maar een drol aan.
Het lijkt wel of alle vrouwen – incluis Yvonne C. – stikjaloers zijn dat ze zelf nooit een kans maken bij Waylon.🤣

Nou jaloers ben ik niet kortjakje , ik zou waylon zijn moeder kunnen zijn , dus mij wil hij zeker niet , of hij moet op oude vrouwen vallen. 😅🤣😂
En natuurlijk moet Bibi zelf weten wat ze doet, ze brengt zelf ook alles naar buiten, je kunt dan wel tegengas verwachten van mensen.

hij deed het ook met patricia paay, die had zijn oma kunnne zijn.

Ik ben Patricia niet, en al was ik jong, zo’n viezerik zou ik niet willen.

Nog niet al was hij de laatste man op aarde, dan zou ik nog niets met hem willen. Want dan kan je er gif op innemen dat hij vreemd gaat.

Naïef & goedgelovig chickie🙄😝

Of realistisch en weten dat een goede relatie méér inhoudt dan een lichamelijke bevrediging. 🙄😝

Een goede relatie bestaat uit eerlijkheid en vertrouwen. Hij heeft bij de 2de zwangerschap van Bibi laten zien dat hij op het moment zelf niet eerlijkheid en betrouwbaar is.

dat was toen. nu blijft iedereen haar aanvallen dat ze bij hem is gebleven
zelfs weer een kind samen krijgen
iemand blijven schoppen terwijl ze zwanger op de grond ligt is erg laag. het gaat niemand iets aan hoe zij hun leven leiden.

Ze had zich misschien beter een paar keer moeten bedenken voordat ze zich weer zwanger liet maken. Want ze had het kunnen weten dat mensen nu ze zwanger is weer over het vreemdgaan van Wylon zouden beginnen. Of ze had niet zo graag in de belangstelling hebben willen staan en de zwangerschap zolang mogelijk in kleine kring moeten houden. Zij moet zo nodig op internet laten weten dat ze weer zwanger is.
En als Wylon nu weer vreemd gaat, dan gaat ze zeker zeggen dat hij daar “toestemming” van haar had gekregen.
En hoe zij hun leven leiden is inderdaad aan hen. Maar doen moeten ze hun leven ook niet te pas en te onpas op internet delen.

Onxin! Als je vreemdgaat doe je ook aan geestrijk bedrog: liegen en bedriegen en een ander vernederen. En dat ook nog in de meest kwetsbare periode, als je zwager hent.
En als het lichamelijke bij jou dan niet belangrijk imag zijn , waarom het dan wek met een ander doen?

Zou wel leuk zijn wanneer Bibi zelf een x verliefd wordt .. en een kus uitdeelt hier en daar ofzo.

Dan is Waylon in de stress, 100 procent zeker.

Dat zou vermoed ik einde relatie betekenen als Bibi verliefd wordt op een ander. Mijn gevoel zegt dat Wylon heel bezitterig is.

Nouja beter blijven ze het leuke gezinnetje. Ze zijn op zich wel lief met elkaar / een jong gezin hebben waar geluk is en happinez is ook iets heel tofs.