Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B’s geheime verblijf in Dubai onthuld: Vlucht voor Nederlandse rechtszaak


ali-b

Dubai: het nieuwe toevluchtsoord voor Nederlandse sterren met een voorliefde voor luxe en zon. Het is de plek waar bekendheden zoals Gordon hun dagen slijten en nu lijkt het erop dat ook Boef en Lil Kleine zich bij dit illustere rijtje willen voegen. Boef die onlangs zijn woning in Almere te koop zette en Lil Kleine die afscheid neemt van zijn grachtenpand in Amsterdam zijn alvast vakantie aan het vieren in deze oase van welvaart.

Op sociale media circuleert een video waarin de twee rappers het wel erg gezellig hebben op een strandbed in Dubai. “Ik heb mensen met wie ik het gezellig heb, maar ook mensen met wie ik het héél gezellig heb,” verklaart Boef terwijl hij de camera richt op Lil Kleine die achter hem ligt. “Soef, I love you,” zegt Lil Kleine met een vleugje slijm gevolgd door een kus op de wang van Boef. Deze uiting van broederliefde wordt met een korreltje zout genomen door het online publiek. Reacties als “Wat gezellig! Hopelijk doen ze het veilig vanavond” voeren de boventoon.

Maar er is meer dat de aandacht trekt in de video. Onder een handdoek op de achtergrond lijkt iemand zich schuil te houden. Het internet speculeert: “Is dat Ali B onder die handdoek?” De mysterieuze figuur blijft ongeïdentificeerd, maar de geruchtenmolen draait op volle toeren.

Terwijl de rappers genieten van hun tijd in Dubai, rijst de vraag of ze daar permanent hun intrek zullen nemen. Wordt Dubai de nieuwe thuishaven voor deze Nederlandse sterren? De tijd zal het leren.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat ze daar maar voor goed blijven , het tuig van de richel.

Ik kan me vergissen, maar volgens mij heeft Dubai een uitleveringsovereenkomst met NL.
Anders hadden ze die Taghi toch ook niet op kunnen pakken ?