Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers gaat voor maatje meer, voorgevel spectaculair toegenomen


nicole kremers

In de woelige wereld van roem en rijkdom blijft Nicol Kremers de ex van campingmagnaat Peter Gillis de tongen losmaken. Haar recente vergroting van haar voorgevel waarvan de cupmaat de ogen doen fronzen is slechts het topje van de ijsberg. Nicol, eens achtergelaten zonder een cent op zak na de breuk met Peter heeft een ware metamorfose ondergaan.

Na haar tumultueuze afscheid van Peter vond Nicol zichzelf terug op een aftands luchtbed in de achterkamer van een kapperszaak. Haar pad naar financiële zelfstandigheid door de verkoop van haar foto’s op internet. Nicol beweert dat deze lucratieve onderneming haar maandelijks maar liefst anderhalve ton oplevert. Een bewering die zoals je kunt verwachten met een korrel zout genomen moet worden volgens een aantal volgers.

De kiekjes worden steeds gewaagder, een teken dat Nicol steeds verder gaat in haar zoektocht naar nog meer geld. Ze lijkt klaar te zijn om alle grenzen te overschrijden ongetwijfeld tot het genot van haar volgers, maar tot het afgrijzen van haar omgeving.

Bovendien hangt de dreiging van de aanstaande rechtszaak over de mishandeling door Peter Gillis als een donkere wolk boven haar hoofd. Deze zaak belooft een media-circus te worden waarbij de details van hun stormachtige relatie genadeloos blootgelegd zullen worden.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik hou sowieso niet van silicone borsten, maar dit is gewoon echt heel lelijk. En dan over een paar jaar spijt hebben, of doodziek worden. Over een paar jaar lezen we als ze dan nog relevant is, dat ze haar silicone implantaten eruit heeft laten halen.

Dat ze lekker kapot valt!! Dan weten de kinderen tenminste waar ze aan toe zijn!

Alsof ze daarmee een betere toekomst voor haar kinderen kan hebben?!?
Beter investeren in hun studie plan,, zodat ze straks niet hoeven te lenen!! Doe ik al jaren. Slechts 100 per maand. Nu al bijna 17.000 gespaard. Ok ik zit misschien wel krapper bij kas, maar dàt heb je voor je kinderen over. Ipv “ toeters” laten zetten.
Voor only fans??

Waardeloze moeder!!

Begreep dat ze het verdiende geld van OF in stenen om wou zetten/ in het vastgoed wilt gaan investeren.
Heeft zij een x in een intervieuw gezegd.

Nieuwe borsten zijn niet van steen, tenminste dat mag ik hopen voor haar van niet. Want dan verzuipt ze als ze gaat zwemmen.

Nicole heeft denk ik ADD. Herken haar levenspad heel erg in mijzelf (overigens geen partner met losse handjes gehad ). Het is ook niet niks wanneer je luxe gewent bent met je partner dan volgt er ineens een heel ander leven zonder partner en je gaat ook ineens een heel ander bestedingspatroon krijgen en in haar geval had ze ook ineens geen huis meer. Emotionele band met ouders denk ik ook niet mega sterk (daar kan ook niet iedereen direct wat aan doen) en misschien ook geen stabiele vrienden.
Met ADD heb je vaak ook het idee dat je je moet bewijzen om tekorten op te vullen.

ADD of niet, ze heeft toch hersens om na te denken…..en ook nog kinderen.

Dan moet je heel vaak toch aan de medicatie (vlakt je karakter vaak af of is te sterk dat je allerlei lichamelijke /geestelijke klachten krijgt of bv tics) of heel gezond leren leven & bewust eten(plus supplementen/vis voor hersenen) & supermindfull leven etc.
En denk dat je manier twee dat dan al vanaf begin al moet doen : jeugd. ADD heeft ook positieve kanten : avontuurlijk ingestelde mensen, intuïtief, invoelend/meelevend en out of the box denkers, spontaan en we spiegelen slechts wat er is in de wereld.