Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Martin en Erica zijn bang voor Maxime, ze is echt onhandelbaar


maxime meiland

In het glitterende universum van de familie Meiland waar champagne en gezelligheid de boventoon voeren wordt de vrede ruw verstoord door onthullingen van huisvriendin Caroline van Eeden. In een spraakmakend oudejaarsinterview met Party onthult ze de schokkende waarheid over Maxime Meiland. Volgens Caroline is Maxime niet zomaar een lastig karakter, maar noemt ze haar ‘een duivel’.

De controverse ontrafelt zich als Caroline stelt dat Maxime de drijvende kracht is geweest achter haar vertrek. “Zij heeft Erica beïnvloed,” beweert Caroline. “Erica was altijd recht door zee, maar nu is ze net zo veranderd als Maxime, door de bekendheid en de aandacht die ze krijgen.”

De beschuldigingen worden nog heftiger wanneer Caroline onthult dat Maxime liegt over een incident tussen hen. “Als ik haar echt een klap had gegeven zou ik dat nu toegeven. Dat meisje heeft discipline nodig en toen ze 23 was gooide ze zelfs een glas naar mijn hoofd.”

De situatie escaleerde blijkbaar tot een fysieke confrontatie. “De snotneus. Ze zei: ‘Doos, hou je mond dicht!’ De tafels gingen omver die duwde ik om. Een parasol kwam tegen haar arm. Misschien heb ik in al die bewegingen met mijn vinger tegen haar arm gekrast. We stonden neus aan neus tegen elkaar. En dat meisje… zelfs haar eigen ouders zijn bang voor haar. Het is ongelooflijk dat zoiets bestaat,” vervolgt Caroline haar verhaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zou mij niets verbazen, rupsje-nooit-genoeg lijkt me een ongelofelijk verwend kreng en daar plukken ze nu de vruchten van.

Heel eerlijk gezegd daar zijn ze dus zelf schuld aan, altijd maar toe geven is natuurlijk niet goed.
Misschien toch een vader gemist in haar jeugd.
Hopelijk nemen Erika en Martien andere maatregelen en gaan ze niet met haar en haar gezin samen wonen dat is het domste wat ze gaan doen

Meissie is door en door verwend & kreeg nooit een nee te horen.
Dat ze een wijnglas naar de huishoudster haar hoofd gooit is schandalig!
Haar ouders hadden haar meteen op het moeten roepen & excuus moeten laten aanbieden.
En wat gaan ze doen..juist de huishoudster kapot maken.
En hun oogappel beschermen.🙀