Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime Hobby van Koning Willem-Alexander Onthuld


koning-willem-alexander

In de verborgen hoeken van Paleis Huis ten Bosch circuleren talrijke koninklijke geheimen waarvan sommige ongetwijfeld de wenkbrauwen zouden doen fronsen als ze publiek bekend werden. Zo blijkt koning Willem-Alexander, geïnspireerd door de passie van koningin Máxima een onverwachte hobby te hebben ontwikkeld: motorrijden. Jazeker onze vorst zou een paar jaar terug zijn motorrijbewijs hebben behaald en zou de trotse eigenaar zijn van een glanzende Harley Davidson Road King Classic.

De vraag is echter hoe vaak onze koning daadwerkelijk geniet van een ritje op zijn stoere tweewieler. Gezien het wisselvallige Nederlandse weer is een tochtje op de motor vaak niet zo aantrekkelijk. Maar dat is niet het enige; de koninklijke familie beschikt over een indrukwekkend arsenaal aan vervoersmiddelen variërend van luxe auto’s tot een eigen privévliegtuig.

Het gebruik van dit privévliegtuig dat volgens bronnen vaker voor persoonlijke trips wordt ingezet dan het koningshuis zou willen toegeven roept vragen op. Officieel wordt het vliegtuig enkel voor zakelijke reizen gebruikt, maar insiders suggereren dat er achter de schermen meer gebeurt. De koninklijke familie houdt de lippen stijf op elkaar als het om dit soort details gaat

Wij willen Willempie en Maxima wel een keer samen zien touren op de motor hoor en dan zullen er nog tien motors achteraan rijden met allemaal beveiliging.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het zou er niet raar uitzien als de koning met beveiliging gaat touren met de motor. Hoevaak zie je geen groepen motoren samen touren? Misschien ben je zo zonder dat je het weet weet door de koning ingehaald op de snelweg.