Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Video: Tino Martin weer volledig bezopen op het podium, dit gaat slecht aflopen


Tino martin

De Brabantse Winter bekend om zijn fonkelende lichtjes en warme glühwein was gisteren het toneel van een dramatisch schouwspel. Tino Martin die verder geen introductie behoeft veroorzaakte opnieuw een sensatie met een optreden dat meer leek op een woeste storm dan een muzikale voorstelling. De zanger berucht om zijn podiumoptredens met een stevige borrel op liet het publiek wederom verbijsterd achter.

“Kar stront over je heen,” dat is hoe Martin de stortvloed aan kritiek omschrijft die hij na elk van deze incidenten over zich heen krijgt. Maar gisteren overtrof hij zichzelf. Op de onderstaande video gedeeld door een juicekanaal is te zien hoe een duidelijk benevelde Tino zijn middelvinger opsteekt naar het publiek terwijl hij meerdere malen vals zingt. “Wanneer grijpt iemand in? Heel treurig dit,” luidde de reactie van het kanaal.

De teleurstelling en verbijstering van het publiek was van hun gezichten af te lezen. Maar Tino vond troost in de armen van niemand minder dan Dave Roelvink. Dave zelf geen onbekende met een roerig verleden plaatste gisteren ook een video van Tino op zijn Instagram met de tekst: “even met mijn gabber mee.” Toch apart dat Dave die kort geleden nog in een afkickkliniek zat en eergisteren bekend maakte dat hij en zijn vriendin uit elkaar zijn mee gaat met iemand die de drank niet schuwt.

Het incident bij De Brabantse Winter roept de vraag op wanneer iemand ingrijpt in de afgang van Tino Martin. Is dit de roep om hulp die niet gehoord wordt? Of is het simpelweg de roes van roem die zijn tol eist? Wat het ook mag zijn, de fans en critici kijken met ingehouden adem toe naar de volgende stap in deze schijnbaar onstuitbare achtbaan van een volkszanger op drift.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

als er iemand karren stront over zich heen verdient is het hij wel!!!!!!!!!!
moet jij eens proberen om elke keer bezopen op je werk te verschijnen. 😵 hahaa het idee alleen al! hopelijk wordt ie snel geboycot.
wat ene loser!!!!!!!🤮 net als junkie dave !!!!!!!

@redactie
“Dit gaat snel afgelopen” ?????
Even de kop corrigeren aub.

Toch zijn verslavingsgevoelige mensen vaak de liefste mensen (gevoelige mensen) en dit is ook een hele aparte tijd.

Zolang ze niet gebruiken, waar ze dan ook aan verslaafd zijn, zijn ze inderdaad heel lief. Maar zodra ze gaan gebruiken, dan zijn ze vaak echt niet meer zo lief.

das geen excuus.
ga maar fijn thuis de gevoelige knul uithangen.
ik durf te wedden dat ie daar ook een l*l de behangert is.

Het is ook geen excuus, ik weet namelijk van dichtbij wat een verslaving met iemand doet.

Beter minder gaan verdienen die Tino, dan is het meer in verhouding.

Ik heb ooit een film gezien waar het volledige politiekorps met de rug naar de binnenkomende burgemeester ging staan als protest tegen haar besluit.
Zou voor het publiek van deze zuipschuit ook een ludieke actie zijn.
Als hij weer eens bezopen opkomt en vals zingt, gewoon met je rug naar het podium gaan staan.
Daar kan zelfs geen C-artiest tegen.
Kijken wie dat het langste volhoud.
Ik zie op YouTube de filmpjes graag tegemoet.

Mensen zullen het dan toch wel leuk vinden dit gedrag .Het is niet dat het niet bekend is Dus niet zeuren je hebt vrijwillig een kaartje gekocht of hem voor je concert ingeboekt.

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Elly

Zo’n enthousiaste leuke vent was het eerst & nu zo de weg kwijt.
Heeft hij dan alleen maar ja-knikkers om hem heen?
Waar is zijn manager & pittige vriendin die hem voor een ultimatum stellen en hem eens keihard op zijn nummer zetten?!?
Hij kan het verlies van zijn zus niet goed verwerken, snap ik is heel pittig.
Maar drank en/of drug maken het nog erger.
Kappen daarmee & naar een afkickkliniek zsm.

Die jongen heeft gewoon dorst van al dat zingen.
Geef hem toch gewoon een drankje.

🤣🤣🤣🥳🍾🍸🍹🥂🍻👻🙃😋

En hij komt uit Den Haag he. Is geen standaard stad. Uiteindelijk is op zich alles een beetje te begrijpen. Situaties zijn ook weer een beetje als ze zijn. Maar verbetering is altijd goed, aan te moedigen.

Wat een gezeik! André Hazes senior zoop 40 pilsjes per dag. Daar deed niemand moeilijk over. En Rachel kon zo gauw mogelijk knaken gaan poetsen.