Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis nodigt iedereen met kerst uit in zijn ‘Winter Wonderland’ villa


peter-gillis-wendy

Peter Gillis heeft ondanks de media-aandacht van het afgelopen jaar besloten zijn villa om te toveren tot een waar kerstpaleis open voor iedereen. Opvallend genoeg is de toegang tot dit Winter Wonderland geheel gratis een ongewone zet voor de anders zo op inkomsten gerichte Gillis.

Op de website van Gillis staat enthousiast vermeld: “De villa van Peter en Wendy is nu een adembenemend Winter Wonderland. Een ideale plek om in de kerstsfeer te komen. Bezoekers kunnen genieten van de prachtig versierde tuin een luchtkussen voor de kleintjes muziek van een orgel en tal van betoverende versieringen!”

De respons op social media is overwegend positief. Fans prijzen de inspanningen van Gillis met opmerkingen als “Ik vind dit huis nog mooier dan een kasteel” en “Da hedde goed gedaan jonge.” Deze warme reacties geven een glimp van de positieve kant van de vaak bekritiseerde vakantieparkmagnaat.

Hoewel de reden achter deze gratis toegang niet helemaal duidelijk is lijkt het een welkome afwisseling van Gillis’ gebruikelijke zakelijke benadering. Wendy verkoopt ook haar kleding en geeft vrouwen gratis advies. Dus toch nog een beetje commercie voor Petertje.

Hieronder de uitnodiging:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die vent is compleet van het padje af en probeert de mensen op deze manier een rad voor de ogen te draaien. Wat een misselijke familie is het toch.

Gratis is het huis in kerstsfeer te bezichtigen.
Maar daar naast kun je de kleding bekijken en kopen van Wendy.
Wat zijn ze toch uitgekookt, ik wil nog niets voor niks van die trut.

En je krijgt ook kledingadvies, daar moet je waarschijnlijk ook voor betalen. En ze zal je meer aansmeren dan die ene lelijke trui. Dat je een complete outfit bij haar koopt bijvoorbeeld.

Dat is knap, Peter kan op 2 plaatsen tegelijk zijn. Net bij shownieuws hoorde ik dat Peter op Curaçao zit. Of is Peter alleen op vakantie en mag Wendy in de tuin van Peter haar kleding slijten?

Kun je zien dat die relatie nep is Yvon.
Daarom is hij alleen naar Curaçao , misschien zijn geld veilig stellen.
Voordat hij met pek en veren het land uitgejaagd word.😂😅🤣

Zo zie je maar, 1 van de roddelkanalen brengt niet het juiste nieuws. Maar ik heb het Twitter bericht onder dit bericht eens goed gelezen zoals het op deze site staat. Maar gisteren was het winterwonderland open, en ik denk dat de fans zwaar teleurgesteld zullen/ zouden zijn als Peter er niet is. Dus bij deze geef ik deze site de krediets dat ze de waarheid brengen. Want vorig jaar woonde hij nog met Nicol in dat andere huis.